reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ok,to ja otwarcie mowie...w czerwcu o ile sie plany nie zmienia bede w PL,w wiekszosci w Warszawie,ale nie tylko.Nie wiem czy bedziemy jechac przez Niemcy,czy Czechy.Samochodem,czy samolotem.Nie wiem nic,oprocz tego ze mojej mamie naleza sie wakacje z nami ;-) Chyba,ze S straci prace,ale to tylko gdybanie i do kwietnia sie nie martwie.
Pieszczoszka nie ma konkretnej daty,ani na kolor oczu ani na wlosow.Pozyjesz,zobaczysz.Aha...ja np.przyjezdzajac do Wloch naturalnie sloncem rozjasnilam moje wlosy o 2 tony.Wiec z kasztanowych wlosow przeszlam do sredniego blondu:sorry:
Jak wytlumaczyc 10msc dziecku,ze jak widzi aparat to ma sie nie usmiechac?:-):-):-)

reklama
fiore - Krzyś jak widzi aparat to choćby ryczał łzami jak grochy to od razu uśmiech na tą zapłakaną buźkę mu wychodzi :-D

Amelka - :*:*:*:*:*:*:* na 9 m-cy

Anik. chcialam zdjecie zrobic i porownac do mojej V (btw.i tak i tak sa identyczni w tym samym okresie czasu).Tylko,ze moja V to zawsze taka powazna sie robila,a tu zrobilam 30zdjec i Leo wszedzie rozchichany :-D
Amelka :ò*

Anik. bo V to lodowa dama od zawsze,nie na raczki,zadnych przytulaskow,od niedawna zaczel troche czulosci.Ale czulosc u niej to buzka w policzek i poklepanie mnie po plecach :sorry:Za to Leo,aniol.Tyle czulosci,zawsze usmiech na buzce,po prostu slodycz sama w sobie.
A...i tak kocham ich tak samo.Zabki moje slodkie!

Fiore no co Ty przecież jak dzieć się uśmiecha jest taki słodki zwłaszcza Leo z tymi swoimi włoskami ma się uśmiechać ja tak chcę:-):tak::-D.Nie wiem czy i kiedy oduczę gąsienice -córuś spać ze soba bo owszem zasypia u siebie i śpi pół nocy potem chce jeść ją karmię i ona już nie chce spać u siebie tylko ze mną ,a rano jak się budzi mówi mama ,śpiewa lalala i puszcza całucki tak cmoka do mnie ja ją wycałuję i ona znów cmoka i po prostu żal m,i z tego zrezygnować:-D.Ponoć fajne zoo we Wrocku jest z motylarnią ale mnie nie stać na razie na taka wyprawę w Chorzowie ostatnio marnawo było 2 lata temu nie było żyraf ,moich ulubionych fok i z niedźwiedzi też o wiele mniej.Ale chętnie się z wami spotkam w zoo brać dużo prowiantu ,pampków i uśmiechu i szykować się co by się jeti azuli nie wystraszyć:-);-):tak::eek:

reklama
Ślicznie uśmiechnięta :)

Krzyś boi się piłki :eek: jak ostatnio Maciek dał mu taką dmuchaną do zabawy, normalnych rozmiarów to się rozpłakał :eek: może trzeba zrobić podchody po raz drugi, może już mu przeszło :eek::eek:

Do góry