reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Ja po zakupach .. Laura nie była za grzeczna :sorry2: Kupiłam jej kaczke niebieską do wody :dry: to juz 2. No i jeszcze tuniczke i body ;-)
brzuch mnie cos boli :-( moze cioteczka? przydało by sie..

Pieszczoszka ja byłam szczęśliwa bez wizyt tej cioteczki i gdyby tamte tabsy były tańsze to bym je dalej łykała ,a teraz @ jak gejzer:wściekła/y:PS dawaj foty

ale tu dziś cicho:-)
u nas walentynki miały niby być ie obchodzone ale S bardzo miło zaskoczył mnie prezentem więc dziś bardzo dobry humor mam:-):-)
dziś zrobiłam małemu pierożki leniwe i sok z przepisu As jedno i drugie zaakceptowanie przez małego wcinał i pił z wyraźnym apetytem:-)
dobra idę na kolacyjkę dziś S robi:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie :) moj nieobchodzacy walentynek maz, najpierw zniknal na caluski dzien, bo jeszcze pomagal przyjaciolom montowac drzwi, a potem wrocil po 22 z piekna kartka I prezentem iscie romantycznym: dostalam nowego laptopa!!!!! :D Ten moj staruszek ledwo zipie, ale jakos dziala, a teraz musze sie na nowo uczyc, bo o ile z systemow xp na win7 przeszlam plynnie, to win8 jakis dziwny jest :p Ale maszynka bajer. Monitor mozna odpiac od klawiatury i wowwczas jest jak duzy ipad :) Monitor oczywiscie dotykowy. Duzo czasu zejdzie zanim doprowadze go do stanu uzywalnosci, zainstaluje programy i obczaje calosc. No ale w koncu nie takie rzeczy sie robilo. Enter nie chce mi przeskoczyc do nowej linii... wiec w tym akapicie wszystkie smutne, zmeczone, radosne sciskam serdecznie. I poki Robert jeszcze je poogladam laptopa. Wczoraj zaczal sie duzo szybciej przemieszczac, zarobil tez wielkiego guza skaczac na glowke z lozka... ale mialam stresa, dzieki Bogu na guzie sie skonczylo, po czym zaczal jeszcze szybciej lazic. To jeszcze nie jest poprawne raczkowanie, ale juz sie boje, bo bedzie, jak zalapie, ze mozna poruszac sie duzo szybciej niz teraz!

reklama
azula - ale to chyba nie powinno wejść w zwyczaj.. to Twoja pierwsza @ od "rzucenia" karmienia? może jest traktowana jak pierwsza jak porodzie? pierwsza będzie obfita, a reszta przy czymkolwiek anty powinna być zwykła, wręcz mniej obfita, często bezbolesna i w ogóle lepsza.. tego Ci życzę!

wikasik - mimo, że mój laptop jest w świetnym stanie - ma 4 lata i nawet nalepki od nowości, tylko raz miał awarię kiedy Misiek naściągał dziadostwa i załatwił nam system - to zazdroszczę! z Twojego opisu wynika, że to super machina czasoprzestrzenna:D ale faktycznie trochę potrwa uzupełnienie go w "niezbędne" programy.. sprytna babka jesteś to szybko go ogarniesz:p

noc paskudna.. nie dość, że Nuta dawała popalić, wstała znowu przed 5 to jeszcze męczyły mnie sny.. w gruncie rzeczy przyjemne, ale teraz odbijają się echem w moim młodzieńczym, szalonym, rozpalonym ciele..:-D

przydałby mi się z litr zimnej coli..
jak się ogarnę to włączę się z życie forum..

Do góry