reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

no no Martusia to się meżuś postarał:)

zanetka zapraszam na colę :-p

Laura obudziła się przed 2 i nie chciała spać:wściekła/y: wierciła się na wszystkie strony i marudziła... dopiero usnęła o 3:wściekła/y:

reklama
Pieszczoszka - b. dziękuję i chętnie wstąpie, a tak w ogóle to Ty mieszkasz chyba najbliżej mnie:D
współczuję nocki, niewyspanie jest najgorsze.. niesie ze sobą zmęczenie, nerwowość i masę paskudztw..

Dzień dobry, witam z pracy. Zaraz sobie kawkę zrobię i zjem pączka w ramach drugiego śniadania.

Z okazji walentynek mój mąż potłukł mój kubek, zepsuł spinkę do włosów ale przyszedł z pracy z czekoladkami dla mnie i różą a dla Młodej miał tulipana więc ostatecznie mogę mu wybaczyć :-D

Poza tym nareszcie piątek, lenia mam niesamowitego więc te dwa dni wolnego się przydadzą.
Idę na tą kawę- będę zaglądać :-)

Pieszczoszka - parę razy byłam, ale częściej przejazdem - w sierpniu jak byliśmy w Ustroniu to jak przejeżdżaliśmy przez Bielsko to była burza taka, że trzeba było się zatrzymać, bo się jechać nie dało:), w najbliższym czasie nigdzie się nie wybieram (w stronę śląska, bo przecież przed nami Krk), niestety, ale może w lecie gdzieś się spotkamy:) myślałam o zoo w Chorzowie, ale od Cb daleko.. coś wymyślimy:-)

Heloł:-)

noc do du** bo mały znowu kwękał o smoka :wściekła/y: i ciągle była pobudka więc tak ...jestem niewyspana :dry:

Właśnie skończyłam śniadanko a mały o dziwo się bawi sam i mam chwilę spokoju ;-)

Idę sobie zaraz zaparzyć melisę żeby mieć spokojny dzień:-D i dziecku chyba też zaaplikuje ale na noc ...może będzie spokojniej spał :tak:

miłego dnia :****

To i ja się witam z pracy przy kawusi. Nocka taka sobie, pierwsze jedzonko o 23, kolejne o 1, natępna pobudka o 5. Potem stwierdziłam, że położe się jeszcze na 5 minut i efekt taki, że zaspalam.
Miłego dzionka:)

Hej:-)

Natalka u nas tak samo,pobódka co chwilke bo smoka w buzce nie ma,albo budzi sie w dziwnej pozycji i płacz i tak w kółko.Ale na szczescie goraczki i marudzenia nie ma,teraz bawi sie ładnie :)
Po 4 tyg dostałam w koncu @Ddojem śniadanie i bedziemy zbierac sie na spacer.

Miłego dnia;-)

reklama
Hej,

nocka taka sobie - obudził się o 5 nad ranem i pół godziny Maciek z nim walczył, ale mu w końcu zasnął, wtulony w tatusia oczywiście :baffled: Ale pospał do 9:20 więc mu wybaczam ;-)

Ide po jakąś kawę, trzeba się doprowadzić do jakiegoś stanu używalności..

Do góry