reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

witam mamuśki
u nas noc nawet ładna..katar z kaszelkiem już tak nie męczy Oliwki...ale za to walczymy...bo dziecie mi coś od wczoraj czyści...i nie mam zielonego pojęcia od czego o_O ....
Kruszynka dobrze spała,ale jak na złość nie dość ,że ja też chorawa to jeszcze wychodzi mi bardzo boleśnie 8semka górna i dolna po prawej stronie i szlag mnie rafia;/ (po cholere mi one?:/)Mój D sie smieje że ząbkuje razem z Oliwciom:)
Anybiotyk zaczyna działać,bo Oliwia ma lepszy apetyt,co mnie bardzo cieszy:))

Azulko kochana mam sposób na nasze ząbkujące niejadki -bakuś wyciskany do kieszonki" sie zwie...otwiera mi pysia a ja naciskam i wpuszczam troszke serka-dobre rozwiazanie jak nie chce łyżeczki,gdybys miala jeszcze broblem z gąsieniczką-córuś:)))

no i to chyba tyle....&&&& za zmęczone mamy,schorowane dzieciaczki i spóźnione życzonka dla miesięczniaków:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja nawet sie wyspałam ....ale mam ten sam problem co ty dzisiaj zanetaa ( łączę się w bólu )....maruuuuud ! od rana cięgle biega za mna ...sniadanie to jem już 15 min .... i rączki rączki tylko :baffled: teraz mam chwile ( dosłownie ) dla siebie bo mu puścilam Ona tańczy dla mnie i jest zajęty :-p
a no i my roczek też jak pogoda pozwoli to robimy na świeżym powietrzu grill itp ;-)

ok idę szybko dojeść śniadanie ;-)

zdrówka chorowitką :*

e: a jak dzisiaj wrzeszczy:oo: ...głowa mi pęka !

Ostatnia edycja:
aksmobulka to nie zazdroszczę bo ja mam już 4 ósemki !! w tym 2 są już do wyrwania bo zaczynają się kruszyć i jedna boli :baffled:

natalka Moja Laura dziś też mega maruda.. chodzi za mną wszędzie .. nic nie moge zrobić a mam pranie do wywieszenia,gary do pomycia i jeszcze musze zrobić jej obiad...
Ciągle na mnie wisi i nie chce zejść a jak ją kładę na ziemie to mega ryk :baffled::crazy:

Coś dzisiaj te nasze dzieci mają ciężki dzień....Ja własie uśpiłam mojego wrzaskuna :-) jaka błoga cisza :-) oczywiście nie na długo:ninja2: ....Całe szczęscie obiad już mam :tak: więc teraz się zrelaksuje trochę a może mały też się obudzi w lepszym humorze ;-)

Z ósemek jedna mi pozostała stanowi zapore przed zapaścia twarzowo policzkowa bo po długim pracowitym żywocie i braku odpowiedniej opieki stomatologicznej brak mi szósteczki i siódemeczki.I teraz ona będzie podleczana tzn szyjka bo dziąsła jak i cyce na starość opadają:-:)rofl2::szok:.Aksmobulka dzięki za radę odpukać na ostatnio świetnie je no ale za to nabawiła się uczulenie więc milupa z czekolada poszła w odstawkę oraz mandarynka jak jej przejdzie to od nowa pojedynczo zacznę testować.Ale gąsienica -córuś pożera ostatnio wszystko i jak jej nie dać jak dopomina sie nawet krzykiem .Jadła śledzia i galaretę z nóżek oraz łazanki .Oby już tak jej zostało tak mi się taka podoba .Zresztą wam wszystkim tego życzę aż radość patrzeć jak maluszek wcina z apetytem:-)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry
Ja dzisiaj dla odmiany sie wyspałam. Młoda poszła spać o 19 i wstała o 7. Mąż kupił rano świeże bułeczki słodkie i teraz wcinamy do kawy. Jeszcze niech przyjdzie fotelik to uz wogóle będe szczęśliwa. No nie jeszcze śnieg by mógł przestać padać bo nie mogę z Zośką iść na spacer ale ogólnie nie jest źle.

reklama
majorka oj sypie ja to po prostu po południu wyjdę ciut szybciej do kościoła na msze by dzieć miał swa runde honorowa zwaną spacerem.A co wy dziś macie na obiad bo u nas zupa rybna z grzankami i łazanki z grzybami w związku ze środa popielcową:tak:.Pieszczoszka Laura duża i tata się jej nie wyprze z foty na fotę coraz bardziej do Seby podobniasta się robi:-)

Do góry