reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Majorka - kiedyś to się skończy, zobaczysz. Kiedyś będzie lepiej... Życzę Ci poprawy syt. z całego serca.

Pieszczoszka, dobrze, że nie bolało :-) Coś jeszcze masz do robienia?

Azula, wiem, że mój post jest trochę bezsensu, ale byłam sama w domu i gdzieś musiałam sobie ulżyć bo bym pękła z oburzenia ;-) padło na Was. Był np. jeden, który 2,5 letniego syna uczy bić pięścią i kopać (nie reaguję nawet jak okłada matkę) bo takie są czasy i realia i tak trzeba sobie radzić w tym świecie :confused::eek:. Inny pozwala dzieciom na wszystko (nie uznaje zasad) bo po to jest dzieciństwo, żeby móc wszystko i się wyszaleć. Kolejny - bije (chyba roczne) dziecko - tzn. on twierdzi, że to są tylko klapsy, a nie bicie - bo tylko taką metodę uznaje na pokazanie co wolno, a czego nie. Zabrania żonie pójść do pracy, bo to ona ma siedzieć z dzieckiem do czasu pójścia małego do szkoły, bo przedszkole jest złem wcielonym, pracują tam same głupie i nieodpowiednie osoby i dają dziecku do jedzenia pomyje... Żona absolutnie nie może karmić słoiczkami (w żadnej syt, nawet awaryjnej). Żeby nie było - żona o tym wszystkim ma zupełnie odmienne zdanie... Brak słów.

reklama
Hmm w kwestii książki którą pochłaniam - Cross stoi niebezpiecznie blisko Grey'a, zobaczymy, czy mają takie same upodobania :-D:-D

pieszczoszka no pewnie że szczerze życzyłam! :tak::-):-) cieszę się że pomogło;-)
majorka współczuję i dużo dużo siły życzę:tak:

co do galerii to wszystkie dzieciaczki prześliczne!:-):-)

Suzi Oliś też już nie raz miał pieluchę na glowie z tym że ja mu sama zakładam bo on nie umie a robię to bo on rechocze wtedy jak szalony hehe:-D i swoją drogą te pampki 4+ są idealne rozmiarowo na jego główkę hehe

Anik jak się nazywa ta książka masz ją na kompie ?? jak tak to podeślesz??
Majorka głowa do góry , czasem są takie dni że ma się wszystkiego dość , wyjdz może z kumpelą się odstresować i może poprawi się humor ..

Właśnie skończyłam oglądać film o dzieciach podesłany przez Kugele - dla mnie super :-) czasem aż łapałam się za głowę, ale najlepsze jest to, że wszystkie dzieciaczki wyglądają na szczęśliwe :-)
Idę spać, dobranoc.

Wydaje Ci się ,że można zaufać człowiekowi a tu takie coś....
Też bym założyła kamerę jak bym miała nianie... jak widać nigdy nie wiadomo co się dzieje jak nie ma rodziców w domu.

reklama
Do góry