reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie :)
ja jestem mega niewyspana,zaginłą wczoraj smoczek Nataszkowy (miała 2 ale pierwszy zginął już wcześniej),przekopywałam pół domu wczoraj do półudnia i nie znalazłam. Więc poszlismy na żywioł-pierwsza nocka bez smoczka,spała ze mną,budziła się z płaczem co chwilę,lekko nie było no ale pierwsze koty za płoty.

Apropo wątku ksiazkowego to jestem jak najbardziej za :) ale moja propozycja jest taka aby nie tylko o ksiazkach tam pisac ale tez polecac jakieś fajne filmy np. Widzę,ze jest kilka chętnych na ten wątek więc pozwole sobie takowy założyć -ja tam na bank będe czestym bywalcem:)

A apropo uczucia kaca i niedosytu po skończonej książce to ja też tak często mam. w temacie : książki.jpg

reklama
Asiu - witamy w majowym wariatkowie:D*

azula - nie ma tak źle, żeby nie mogło być gorzej. może ukręcisz kiszkę?:-D

*ja mam dzisiaj jakąś głupawkę:eek::cool2:

Witam.
Witam nową mamusie.
Ja tylko na chwilkę wpadam bo jedziemy do mojego rodzinnego domku.Nocka super oby nie zapeszyć ale u nas nocki są super tylko od 7 się trochę kręciła ale obudziła się o 8 a zasnęła o 21 fakt zaliczyła mleko o 4 rano więc ja narzekać nie moge.Tylko trochę Hania ma odparzoną pipcie i pupcie bo od 3 dni dużo kupek robi tych kwaśnych wiec na bank następne zęby idą bo nie może być to żadna biegunka bo ładnie je i jest wesoła a te pierwsze dwa zębolki wyszły już ponad dwa miesiące temu.

Zaneta to nie żarty ja nie chcę MEGA @ ,a z taka będę musiała się zmierzyć:eek:Już minie boli brzuch:tak:.Gąsienica -córuś wypełzła do kuchni gdzie poszukiwała psiej miski z wodą niestety nie znalazła pełznie obecnie w moim kierunku pojękując z rozpaczy nie wiem czy z powodu nie znalezienia miski czy innego:no: za to rozwaliła psie chrupki:eek:No nic rusze dopsko i po nią pójdę bo buntowniczo porykuje:tak:

natalka - co ten seks robi z kobietami? :-D

azula - no ja wierzę, pierwsza moja @ była gorsza niż połóg, a kolejne? cholernie nieregularne i jeszcze bardziej bolesne, przy tej, która się kończy (taaa, uprawiałam seks podczas, polecam spróbować - odczuwalność zwiększa się trzykrotnie, oczywiście w pierwszych 4 dniach nie ma mowy) umierałam 3 dni, które złożyły się akurat na wrzeszczące noce Hani, bół karku, odwilż, a co za tym idzie ból kolan. kobiety nie mają łatwo, ale po tych 11 latach miesiączkowania zdążyłam się przyzwyczaić, że ze 4dni w miesiącu jestem wrakiem człowieka skupionym na jęczeniu, skomleniu i leżeniu zwinięta w kłębek.
jeszcze @ nie masz, więc może nie będzie źle?

Dziękuję za ciepłe powitanie :-DFajnie się czyta o innych pełzających małych lumpach :-D u nas z zębiskami od samego początku totalny luzik... W sumie 5-15minut histeryczny płacz, sprawdzanie paszczy i oho - mamy zęba. Stan uzębienia Lenki to na tę chwilę 8, 4 góra, 4 dół. Czyli na razie raczej stop z zębami, bo kolejne powinny być czwórki jakoś około roczku :-D btw... już luty... Niedługo nasze maluszki będą obchodziły roczki :-D a pomyśleć, że 9.02 w zeszłym roku miałam usg połówkowe i dowiedzieliśmy się na 100% że będzie dziewczynka... Ależ ten czas leci :tak:

zanetaa no dokładnie :-) jak widać seks działa cuda :p

Ja teraz po ciaży jak mam @ to już bez bólowo, za to przed ciąża sie nacierpiałam :wściekła/y:
pierwsze 3 cykle miałam jak w zegarku po ok 28 dni ...ale już wróciły te sprzed ciązy ponad 30 dniowe :dry: ale póki co najważniejsze że nie boli :-)

"...u nas z zębiskami od samego początku totalny luzik... W sumie 5-15minut histeryczny płacz, sprawdzanie paszczy i oho - mamy zęba...."

zazdraszczam Asiu ....u nas mega marud i wrzaskun .....

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)
mały z teściową na spacerku a ja gotuję mu spagetti mam nadzieję że mu posmakuje:tak:

Witam nową mamusię i córeczkę:-)
zanetaa Ty świntuszko :-p:-p
pieszczoszka bezbolesnego kanałowego;-)
mysio a Ty widzę lubisz ryzyko neta nie możesz a jednak po cichaczu wpadasz:-p fajnie że w pracy ok:tak:

a co do @ to ja nie narzekam bo i przed ciążą miałam luz zawsze co 28dni po 5 dni bez jakiś mega bóli i obfitości i po ciąży mam tak samo:tak:

ja pączka jeszcze dziś nie jadłam ale teściowa coś napomniała że z małym jakieś zakupi:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu witaj :)

Kattul - napisz mi maila na priv ti wysle.Ci Greya :)

Nie doczytam teraz - lece gonic dziecko po przedpokoju.....

edit: śpi :D Martusia - u mnie też spaghetti na obiad dzisiaj dla wszystkich, więc i Krzyś się załapał :))

Ostatnia edycja:
Do góry