reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Azula zdjecie cudowne- a zabkowanie dla amelinki i dla ciebie okropne- strasznei wspolczuje- moze smaruj jej pupe bardzo grubo kremem- nie musi byc sodokrem ale jakis zwykly tlusty, zeby troche miala pupcie oslonieta!!!

Flaurka zdrowka!

A mi smutnio ze olaliscie nasza byc moze na 80%astme :-( wiem co tu mowic oprocz przykro mi, dacie rade- ale jednak to powazniejsze dla zdowia jak odpazenia czy przeziebienie- bez urazy:zawstydzona/y::-(

reklama
andav ja już nic tu nie pisałam bo na fb pisałam więc nie chciałam się powtarzać... kochana na pewno żadna z nas was nie olała:no: głowa do góry musi być dobrze! :*

Flaurka zdrówka dla malucha!
azula oby odparzenie szybko zeszło:tak:

u nas bez zmian mały zdrowy, wesoły w nocy ładnie śpi więc nie mam zbytnio co o nas napisać;-)
miłego wieczorku wszystkim

Andav - nie olaliscie - nie czytaliscie po prostu. Przeczytalam teraz i faktycznie - masz prawo sie denerwować. Nie wiem nic o tej astmie, ale nawet jesli okaze sie, ze to faktycznie astma, to bedzie dobrze. MNiej dobrze, ale wciąz dobrze.

Sorki, za to, ze pisze tak o sobie, nie doczytujac Was, ale kurcze - nie daje rady juz wpadac tu czy na FB na biezaco.

Zdrowka dla synka Andav i spokoju dla Ciebie - to faktycznie moze byc suche powietrze - jest sezon zimowy a i okna rzadziej otwarte. U mnie w tej chwili jest 36% - malo, okno by sie otworzylo, ale w jednym pokoju spi mlody, w drugim mloda a my w kuchni z laptopami.

Andav dokładnie większość na Fb pisało ci ...m.in ja też , wiec nikt cie nie pominął a juz o tym tyle razy pisałysmy ze tu posty sa po prostu czasem zapominane po przeczytaniu czy są ważne czy mniej ważne .....

Dobrze wiesz że jesteśmy z toba i małym myślami więc nie ma co sie smutać ;-)

ja sie na astmie nie znam wiec nic wiecej nie mogę napisać po za dobrym słowem....

andav, ja czytam dzis ale weny do pisania brak... ale wierz mi ze jestem caly czas myslami z Wami. i mysle ze bedzie dobrze! wierze, ze Ci ciezko, ale moze wcale to nie astma. a jesli tak to napewno minie! nie smuc sie, wszystkie jestesmy z Toba i malutkim! :*

dzieki dziewczyny! no ja wiem wiem, FB - ale malo was tam na FB bylo i duzo wtedy jak pisalam nie bylo :zawstydzona/y: strzelam focha wiem:zawstydzona/y: ale cieko mi na prawde zwlaszcza ze 3 cia pediatra powiedziala ze ona by wnukowi swojemu kortizonu nie dala i ze naszego synka problem jest "w nosie" a nie w oskrzelach- no fakt zaczyna sie od kataru! i teraz mamy wynik 2 do 1!! jak sie sprzeciwie swojej to musze zmienic pediatre bo chyba nie bedzie chciala nas leczyc skoro jej nie ufamy jak zmienimy to na kogo? i gdzie? i juz nie bede taka samodzielna bo nigdzie busem nie dojade tylko bede zdana na chlopa, ktory w razie czego bedzie gnal z pracy 20km zebysmy do pediatry mieli jechac! nie chce tego leku ale nie chce mu zaszkodzic i nie iwem co zrobic! i mam mega dola i wlewam w siebie wino- sorryyy za marudzenie :/

andav - myślę, że będzie dobrze :* buziak dla syncia :* co do pediatry - teraz doczytałam - ja zmieniłam. Jeżdżę teraz do miasta obok zdana w 100 % na mojego męża. A ta trzecia pediatra, to polecona przez kogoś, wiadomo, że dobra?

flaurka - zdrówka dla Huberta.

kugela - czy nick ma związek z piłką, czy potrawą?

Ostatnia edycja:
Andav- wiem, że podejmiesz słuszną decyzję. Jakakolwiek ona będzie- będzie najlepszą decyzją jaką matka może podjąć dla swojego dziecka. Czujesz na sobie dużą odpowiedzialność i choćbyśmy bardzo chciały to żadna z nas nie jest w stanie z ciebie tego ciężaru zdjąć. ale jesteśmy z Tobą i wspieramy każdą Twoją decyzję.

reklama
ta trzecia jest nasza znajoma i nie zapuscilam wywiadu czy jest dobra czy nie- jest z rosji a tam wiadomo najpierw metody naturalne- jak dla mnie super- ale boje sie ze wybierajac metode naturalna zaszkodze mlodemu ze za pozno zaczne leczenie "chemiczne" i oslabie mu tym pluca a co gorsze naraze na astme na cale zycie :-(

Do góry