fiore
Fanka BB :)
Zanetko,w marcu bedzie wiadomo.Dzieki za kciuki.Moje problmy sa powierzchowne,jej tylko cudem sie da rozwiazac.
No i teraz zaczelam sie bac.Chyba pojde zrobic badania,bo powinnam,ale zal mi kasy bylo na markera(na nowotwor),bo robilam 3lata temu i powtorzyc usg jajnikow musze.Cholercia mam dwojke dzieci,a mozg zlasowany,bo juz mi sie chce rz...c lekarzami.Chcialabym kiedys moc wrocic do czasow dzicinstwa i zakazakc lekarzom podawania mi lekow,obejscia sie szpitalami etc...juz ja dobrze wiem,skad te moje problemy zdrowotne.Polska lat 80!![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Ide zmieniac 3kupsztala,bo wlasnie dziecko mi ze smrodkiem przerawczkowalo.
edit... Dziecko przewiniete,nakarmilo sie samo...i co,czuje ze cieple,sprawdzam a tu 38,5'C.Uciekam i zapomnialam napisac,ze czekamy na odlaczenie netu,ale licze ze dopiero za tydzien go odlacza,jak zapowiadali.Wiec jak Wam znikne,to postaram sie chociaz na fb pojawic przez koma,a potem tez na bb jakos przez koma.Chcialam sie tylko tak zapowiedziec.
No i teraz zaczelam sie bac.Chyba pojde zrobic badania,bo powinnam,ale zal mi kasy bylo na markera(na nowotwor),bo robilam 3lata temu i powtorzyc usg jajnikow musze.Cholercia mam dwojke dzieci,a mozg zlasowany,bo juz mi sie chce rz...c lekarzami.Chcialabym kiedys moc wrocic do czasow dzicinstwa i zakazakc lekarzom podawania mi lekow,obejscia sie szpitalami etc...juz ja dobrze wiem,skad te moje problemy zdrowotne.Polska lat 80!
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Ide zmieniac 3kupsztala,bo wlasnie dziecko mi ze smrodkiem przerawczkowalo.
edit... Dziecko przewiniete,nakarmilo sie samo...i co,czuje ze cieple,sprawdzam a tu 38,5'C.Uciekam i zapomnialam napisac,ze czekamy na odlaczenie netu,ale licze ze dopiero za tydzien go odlacza,jak zapowiadali.Wiec jak Wam znikne,to postaram sie chociaz na fb pojawic przez koma,a potem tez na bb jakos przez koma.Chcialam sie tylko tak zapowiedziec.
Ostatnia edycja: