reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Jest mi niezmiernie przykro ale musze sie pozegnac z Wami na forum. Nie jestem w stanie udowodnic, ze nie jestem ostatnia suka, scierwem i bydlem, jak mnie przedstawily pieszczoszka i suzi. Nie wyobrazam sobie pisac dalej z Wami, kiedy padly na mnie tak powazne oskarzenia, iz jestem ostatnim smieciem, ktory wszystkim tylko obrabial tylki za plecami. Czuje sie zbrukana, zgwalcona, zhanbiona. Nigdy, przenigdy nie zrozumiem, czemu mnie tak potraktowano. Poniewaz nie istnieje, poza moim slowem, ktore zapewne uwazacie za nic nie warte, zadna mozliwosc abym Wam udowodnila, ze bylam Wobec Was szczera, otwarta i uczciwa, czuje sie zmuszona odejsc. Poniewaz ani pieszczoszka ani suzi nie zamierzaja cofnac swoich oskarzen i nikt nie stanal w mojej obronie, uwazam, ze wierzycie w wersje pieszczoszki i suzi. Uznalam wiec, ze nie chcecie miec z kims tego pokroju, jak mnie przedstawiono, doczynienia. Ja bym w kazdym razie nie chcialabym pisac z kims takim. Dziekuje wszystkim zyczliwym za kilka fajnych miesiecy wspolnego pisania – wikasik, AS, anik, annte, zanetaa, Katasza, mysiochomis...

Matko suzi trzymam kciuki zeby was nie zatrzymali!! zeby wszystko bylo dobrze!!!
Anik i Fiore zdrowka!!!zeby nie bylo gorzej!
a moj ma caly dzien katar i teraz mi sie ciagle biedaczek wybudza bo ma nosek zapchany....szykuje sie ciekawa noc:-(

Bo to zależy jakie pieluchy kupiliście .Jest tego ogrom na rynku i nie wszystkie są dobre .:no:
Moja tez jest wrażliwa ,ale w takim zestawie jak ja mam to nie czuje siusiu ,bo wszystkie co mokre wciąga mikrofibra ,a mikropolar na wierzchu powoduje ,że mokre nie wydostaje się na wierzch i jak dotykasz to czujesz sucho ,więc nie ma możliwości by dziecko czuło inaczej .;-)

Witaj SUZI !!!!!
no niestety ja bardzo chciałam uzywać wielorazówek, byłam na 100% przekonana ale względy ekonomiczne nakaząły mi kupić najtańsze i okazały się nie fajne. Po pierwszym siusiu wszystko mokre gdyz mają mikrpolarek w środku. Idealne sa te z polarem ale takie mam 1 tylko. Kupowąłam te szmatki polarowe ale one sa mniejsze niz pieluszka wiec tez przy nózkach mokro. Lepsze pieluchy są dość drogie niestety, przynajmniej jak dla mnie. Kupuję pielchy z biedronki a wiec na 2 tyg wydaję niecałe 30zł a jedna lepsza pielucha wielorazowa kosztuje koło 50. Z przykroścą więc musiałam zrezygnowac

Dodzwoniłam sie, jedziemy, niech go osłucha..za bardzo się boję żeby nie mial tej duszności:(
Błagam trzymajcie kciuki abyśmy wrócili do domu

Andav serce on jest juz tak obstawiony lekami że glowa mała...
&&&&&&&&&&&&7

Jest mi niezmiernie przykro ale musze sie pozegnac z Wami na forum. Nie jestem w stanie udowodnic, ze nie jestem ostatnia suka, scierwem i bydlem, jak mnie przedstawily pieszczoszka i suzi. Nie wyobrazam sobie pisac dalej z Wami, kiedy padly na mnie tak powazne oskarzenia, iz jestem ostatnim smieciem, ktory wszystkim tylko obrabial tylki za plecami. Czuje sie zbrukana, zgwalcona, zhanbiona. Nigdy, przenigdy nie zrozumiem, czemu mnie tak potraktowano. Poniewaz nie istnieje, poza moim slowem, ktore zapewne uwazacie za nic nie warte, zadna mozliwosc abym Wam udowodnila, ze bylam Wobec Was szczera, otwarta i uczciwa, czuje sie zmuszona odejsc. Poniewaz ani pieszczoszka ani suzi nie zamierzaja cofnac swoich oskarzen i nikt nie stanal w mojej obronie, uwazam, ze wierzycie w wersje pieszczoszki i suzi. Uznalam wiec, ze nie chcecie miec z kims tego pokroju, jak mnie przedstawiono, doczynienia. Ja bym w kazdym razie nie chcialabym pisac z kims takim. Dziekuje wszystkim zyczliwym za kilka fajnych miesiecy wspolnego pisania – wikasik, AS, anik, annte, zanetaa, Katasza, mysiochomis...
przykro mi, ja nawet nie wiem ocb.

reklama
DrAsia wlasnie o Mysiochomis myslalam , sama jestem ciekawa co u niej.Ma ktoras z Was kontakt z nia??

Dziewczyny, a nie wiecie co u Mysiochomis? Dawno się ni odzywała.

Dziewczyny jezdem :p jezdem. Nie piszę bo po świętach nie mogę się w bić dyskusję, dopiero od 4 dni czytam znów forum. Jakiś taki rozpieprz mam we łebku :p no i ciągle sprzątam :p
Na FB jestem częściej to prawda.

A Gabrych.... eh... on dobrze ja coraz gorzej. Nie mam czasu rano siku zrobić bo młody albo wypadnie z łóżeczka albo spadnie ze schodów podczas gdy siedzę w łazience. Pyskuje, wydziera się, tupie nogami... Za to przestał mi w nocy budzić się co 40 min odkąd jesteśmy na mm. Moje cycki znikły ( w podstawówce miałam większe niż teraz) i przytyłam 3 kg :)

To się u mnie dzialo przez miesiąc. :)

Buziol :***

Do góry