reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Mało się udzielam ostatnio bo klimat się przyciężkawy zrobił a po co mam być tą, co to się czepia. Do tego akcja zębowa na całego ale od wczorajszego popołudnia nieco spokojniej. Zęby jadą pociągiem chyba a wiadomo jak pkp funkcjonuje :-D Przeziębienie Uli dobiega końca (albo to przez zęby właśnie) ale jeszcze tydzień siedzenia w domu. Podjechałam dzisiaj do pracy ze zwolnieniem, pogadałam chwilę z kierownikiem, mówię mu, że ząbkowanie to zło a on mi na to: "wrócisz do pracy to sobie odpoczniesz" :-D

Buziaki dla Karolinki- to już bardzo "poważny" wiek :-)

Hej :)

Katasza :-D o tak, zło...

Zanetaa tu masz czapkę gotową za troszkę ponad 15 zł. KAPELUSZ CZAPKA PIRATA PRZEBRANIE PIRAT PIRACKI (2952568750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A w ogóle to siedzę ostatnio i to męczę Little Alchemy świetne ćwiczenie na mózg - trzeba się czasami nakombinować ale fajnie odpręża :-D

Krzysiu jeszcze nie do końca zdrowy, dalej mu nie zeszła chrypa, słychać jak kaszle, to mu się gotuje :-( mam nadzieję, że na kontroli okaże się, że jednak jest poprawa...

Karolinko ;* na 9 miesięcy

Przyłączam się do tych co ząbkowanie uwazają za ZŁO:tak:ręce w buzi rozpalone policzki marudzenie dziś 6 już kupiszonów i wygląda ,że kolejny się szykuje ,a do wieczora jeszcze daleko...A o nocy to nawet myśleć mi się odechciewa:-pO właśnie poszedł kolejny "urobek" :wściekła/y::angry:

Azula też to przechodziliśmy, tylko mniej kupali i bez gorączki... chociaż z ząbkującym Krzysiem chorym na zapalenie oskrzeli moja mama przeszła niezły hardkor... Nie wiem, jak jej się wywdzięczę za to - to najukochańsza osoba pod słońcem... Buziaki dla Amelci, niech już jej te ząbole wyjdą :-(

reklama
Do góry