reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

azula - mamy taką chustkę piracką:D pod szyję mu zakładam na wiosnę, albo jesień, więc się nada:D opaska - mogę wykorzystać Twój patent.. muszę pomyśleć o koszuli i spodniach..

kattul - taaa, to matki uczą synów, mojemu matka sprzątała aż się nie wyprowadził:szok: 19 lat!!! do dziś jak tam jesteśmy to nadskakuje - kawusi? stół mu przyciągnie do kanapy żeby nie wstawał, ciasto na talerzyku do ręki, obiadek tak samo.. wyniesie po nim, pozmywa i jeszcze soczku naleje...

reklama
Zaneta wykorzystuj :-):tak::-Dna drugi rok znów coś pomyślimy;-).No mnie tym razem kobiece przebranka czekają.:-)Pewnie jakaś księżniczka,wróżka lub motylek:-DA chłopy to z domu wynosza złe i dobre nawyki.Mamy synusiów do roboty gnać brzdące do wrzucania śpiochów w odpowiedni kosz;-)

No i nadal jestem :-p
Wlasnie weszlam sprawdzic jeden watek,a znalazlam inny na poczatku strony.
Klotnie,nie lubie ich i nie jestem osoba ktora je polubi kiedykolwiek.Ja lubie dyskusje,ale dajace rezultaty i dojscie do porozumienia,a nie potrzebne do "wyzycia sie".
Ja co do kogo mialam juz dawno napisalam.Nie z kazda sie musze zgadzac,nie kazda sie musi ze mna zgadzac,ale de facto nie lubie osob niedojrzalych i nie nadajacych sie do porzadnej dyskusji.Stad czesto trzymam jezyk za zebami,bo lepsze to niz absurdalne klotnie...a ludzi po prostu nie da sie zmienic i koniec.
Leo wstal,z kupa i placzem o jedzenie.Wiec teraz juz naprawde koncze.

Witam.

widzę,że każdy może wyrażać swoje opinie tylko nie ja .. bo od razu nie wiadomo czemu jest z tego afera.

Jak wam tak bardzo przeszkadzam nie będę się udzielała i oszczędzę wam czytania moich postów które chyba i tak nie wiele tu wnoszą.
Miłego dnia.

Na koniec dodam(żeby nie było ,że nie mam serca czy coś i sumienia..)
Flaurka PRZEPRASZAM.
może w niewłaściwy sposób skomentowałam to co napisałaś....
(coś miało na to wpływ ale nie będę o tym pisać..)

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka no co Ty ja tu wchodze też dla Ciebie ,twojej lali i twoich "przygód"Nie wygłupiaj się.Poniosło was obie .Przeprosiłaś mam nadzieję ,że już tzw "wycieczek osobistych "nie będzie:tak:To forum jest w ogóle THE BEST:-).Na 40-tkach jedna dziewczyna ledwo co wyjechała do Anglii została tam oszukana i przygarneła ją inna z dziewczyn która już tam mieszka ,a też wcale lekko nie ma:no:po prostu mam nadzieję ,że i tu mimo różnic zdań staniemy sie sobie bliskie i będziemy mimo wszystko się wspierać.Buziaki dla wszystkich:-DPS na dziś i do skutku http://www.youtube.com/watch?v=hVDNAkxc3Jc

Ostatnia edycja:
Witam.
U nas zęby dają czadu :wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkie górne 6 sztuk idzie na raz .normalnie masakra .
Ostatnich wpisów na forum i ostrej wymiany zdań nie będę komentować ,ale przykro się czyta...:baffled::baffled:

Mnie ostatnio mniej ,bo zęby i żeby nie zwariować to serwetę zrobiłam
serwetę składa się w doniczkę i można dać ją komuś prezent .:-D:-D:-D
ps .zapomniałam
MAMY dzisiaj 9 MIESIĘCY :szok::-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej laski :-)

widzę że tu wrze na forum :cool2:
wczoraj was troche podczytalam i dzisiaj ale dopiero teraz sie dorwałam do kompa zeby coś skrobnąć ;-)

u nas weekend ok , ząbki ida pełna para juz w miejscu tych czterech zębów widać białe ...ciekawe tylko kiedy wyjda skubane:dry: mały o dziwo nie marudził ale to chyba zasługa tatusia bo nosił i spełniał wszelkie zachcianki :-p ja w nocy sie nawet wyspalam bo tata dyżurował wiec weekend uważam za udany :-)

Zdrówka dla wszystkich chorowitków &&&&

wiadomo co u Suzi i Aliego ???

reklama
Do góry