reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka co do wózka to my jeszcze nie używamy parasolki tylko spacerówkę od standardowego wózka i nie jest najgorzej (pierwszy raz nie żałuję, że wzięliśmy normalne, duże koła). Fakt, ze w miarę u mnie na osiedlu odśnieżają więc jest przejezdnie. A sanek Kuba się boi. Raz z nim byłam, pojeździł z 10 minut, a później zaczął płakać. Drugi raz nie próbowałam bo średnio mi się widzi pół spaceru go później nieść na rękach tym bardziej, że się mały klocek z niego zrobił:tak:.

Co do szczurów i robaków w jedzeniu dla dzieci – jak coś jest niepotwierdzone to czasem średnio w to wierzę, bo każda z nas mogłaby do kaszki wrzucić robaka i zamieścić zdjęcia, że właśnie to znalazła po otworzeniu torebki/słoiczka. Pracuję w marketingu i wierzcie mi, że jak czasem patrzę na niektóre firmy, które specjalnie robią takie akcje żeby pogrążyć konkurencję to aż się żal robi. Ostatnio zresztą była chyba akcja z robakiem w słoiczku zupki i okazało się, że to ściema bo babkę przycisnęli i okazało się, że działa na zlecenie konkurencji.

kattul ja wlasnie miałam duze koła w spacerówce z tego zestawu 3w1 ale sprzedałam nie dawno bo dla mnie byla ona za ciężka i nie potrafiłam znieść jej z 2 pietra z dzieckiem w reku
a tą co teraz mam biore pod pache laure na druga reke i juz;)

Sloneczka Kochane,te ktore potrzebuja nadal &&&
Ja sie dzis napracowalam w domu.Powod mialam,ale nie powinnam az tyle.Przecholowalam,ale juz mnie cos trafialo i wiecie co...zorientowalam sie dopiero parenascie minut temu,ze juz sie ciemno zaczelo robic.Niesamowicie mi zlecial dzis dzien.
Pochwale sie,Leo wstal przy tapczanie i przeszedl cala jego dlugosc trzymajac sie jedna reka:szok:Zaczynam sie bac.Niby moja V tez tak robila i wczesniej niz Leo,a poszla samodzielnie dopiero majac prawie 15msc,ale jednak Leo jest jakis bardziej "zaawansowany";-)No i w koncu zaczal lepiej przelykac,bo mial jeszcze z tym problem,wiec zaczal jesc samodzielnie.Wielka ulga.
Ok,jestem na kafeinie(2duze kawy dzis wypilam :eek:),wiec uciekam dokonczyc co ma byc dokonczone,ale juz na siedzaco...o ile dzieci mi pozwola :o*

Suse super sanki masz dla dzieciaków dzieciaki tez super:-)Pieszczoszka masz rację masakra nawet moim wózkiem ciężko było jak sie trafiło na taki porozjeżdżany śnieg.:wściekła/y:A co do jazdy dziecka na sankach .Na spacer tak ale jak dziecko jest wyspane.Jak niewyspane nieradze tym bardziej jak chcesię zrobić zakupy.A spacerki w pobliżu domu to na saneczkach jak najbardziej i faktycznie to lekko idzie i niech mi nikt nie wmawia,że jakikolwiek wózek w tych warunkach lekko sie prowadzi bo nie uwierzę:-):no::szok:.Leo chłopie toż niebawem mamie uciekniesz;-):cool:

Pieszczoszka ja sanki juz kupiłam bo tez wozkiem nie moglam jechac w tym sniegu, normalnie do rodzicow szlam ok 10min a ostatnio w ten snieg pol godziny i wkurzylam sie i moj tato pojechał do brico i kupil sanki tak wiec teraz juz luzik :)

reklama
Do góry