reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dzieki dziewczyny- dziwi mnie to bo myslalam ze bole migrenowe daja o sobie znac w o kresie dorastania a nie u 30letniej "baby":szok: teraz kolezanka mi podpowiedziala ze to moze po zzo!! co o tym myslicie? czytam troche o tym w internecie ale nie wiem czy to mozliwe zeby zespol popunkcyjny wyszedl po pol roku od znieczulenia????
Mam rzeczywiscie przy tym szum w uszach ale nie ma swiatlowstretu- poprostu draznia mnie halasy ale to logoczne jak boli glowa-
Anik wspolczuje twojemu mezowi bo rzeczywiscie sa to bole nie do zniesienia, a 3 razy w tygodniu to juz w ogole cos strasznego, as tobie rowniez!!! Najgorsze ze tu trzeba funkcjonowac, nie mozna sie polozyc i odpoczywac:szok::-(

swoja droga czytam ze po zzo nie mozna podnosic glowy przez 12 godzin- mi o tym nikt nie powiedzial!!!! juz nie pamietam czy ja podnosilam czy nie

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny! ja dzis mialam niezlego powera i wysprzatalam caly domek. wczoraj polozylam sie z malym po 20, pobudka o 7, kawka na sniadanie i chyba ta kawka postawila mnie na nogi bo nawet niezle sie czuje.

andav, myslalam o Was bo juz styczen :) super ze Twoj maly tak dzielnie zniosl przeprowadzke. ja tez mojego slyszalam zanim niania zadzialala :) my jakis czas temu przenieslismy Stasia do sypialni (zęby, ciagle pobudki, spanie za mna a lozko w sypialni wygodniejsze pod tym wzgledem niz mala kanapa u niego w pokoju) ale dzis postanowilam ze przenosimy go z powrotem do siebie. zobaczymy jak bedzie. mam nadzieje ze nie przyzwyczail sie za bardzo do nowego miejsca :/

Olisia, trzymam kciuki za nowa prace! mozesz pracowac na umowe zlecenie jak jestes na wychowawczym a z poprzedniej pracy nie moga Ci nic zrobic, a skoro nie chcesz juz tam pracowac to tymbardziej.

to tyle co pamietam :/

She wiem ze mog epracowac na zalecenie ale musze powiadomic pracodawce o tym ze podjęłam prace na zlecenie bo chodzi o składki w zusie, a tego chciałabym uniknac, a z drugiej strony boje sie ze bedzie mi robił jakies problemy. A moze orientujesz sie dokładniej o co chodzi z tym osobistym sprawowaniem opieki nad dzieckiem? Boje sie ze jak szef by sie dowiedział ze ja pracuje od 11-19 i od rana jestem z Ola a reszte dnia jest z Tomkiem to ze sie o to doczepi i przerwie mi urlop wychowawczy

Olisia, no to chyba masz racje... szczerze to myslalam ze nie mozna przerwac urlopu wychowawczego ale teraz przeczytalam ze jednak tak... i to juz chyba zalezy w takim przypadku od pracodawcy a skoro ten Twoj poprzedni taki czepliwy to moze byc roznie. wiec jak Ci zalezy na tej nowej pracy to chyba bedziesz musiala zrezygnowac z tamtej... ale ja pewnosci nie mam, musialabys moze na jakims prawniczym forum dokladnie dopytac...

Kurcze nad nimi jakies fatum wisi bo wiecznie cos sie dzieje, tak mi szkoda Aliego bo sie tyle nacierpi.
Ali wracaj do zdrówka &&&&&

reklama
Do góry