reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja tylko na chwilę bo nie wiem co czynić dziecko odparzone tormentiolem smaruję i pomaga mało czy to inna masć niż stosowałam przy chłopakach tamta jakoś szybko działała.Wszystko wina tych zębów które nie mają ochoty wyjść do końca.Pieszczoszka mandatami dziurę budżetową łatają:tak:,a polskie prawo to jedynie Prawo i sprawiedliwość;-):crazy: czyli jawna niesprawiedliwość:tak: wiem coś o tym .:tak::wściekła/y:O jak w tym dowcipie toczy się sprawa przed sądem .Sąd pyta czego pan oczekuje .Podsądny mówi sprawiedliwości.Sąd na to tu nie ma sprawiedliwości tu jest sad.

reklama
wikasik - zapominalam wczoraj napisac: ja odradzam rozciagane smycze tasmowe, bo je sie ciezko wyplatuje z krzakow a brzegi tasmy wcale nie sa mniej ostre niz linka :sorry:My to wogole mamy smycz na "dzikiego zwierza" - 8m i na psy 50kg, choc nasza ma 20kg ale smycze na psy w swojej kategorii wagowej rozrywala na strzepy (doslownie, ciagnac na polowanie) w przeciagu tygodnia (najlepsza marka na miejscowym rynku, chinskie podrobki potrafila rozwalic juz na pierwszym spacerze) :szok: Wigor ma swoje imie chyba tez nie za darmo ale na smyczy, mysle, zachowuje sie przyzwoiciej niz nasza furiatka zaprzegowa ;-)

zanetaa - no i po co ja kliknelam w Twojego linka? :eek: Naogladalam sie najrozmaitszych projektow, rozmarzylam i... sfrustrowalam, ze ja nigdy swojego wymarzonego domku miec nie bede :-(Mam nadzieje, ze Wam sie szybko uda zrealizowac Wasze marzenia, bo tak mieszkac jak teraz to sie dluzsza mete sie nie da, szkoda zdrowia :no:

Zima pelna geba u Was...a u nas juz po,bardziej to brzydka jesien przypomina i cholernie zimno jest :confused2:
Leo mi sie dzis rozchulal,nie daje rady go opanowac :-pMusze za nim biegac,doslownie.Odwroce glowe na chwile,a on juz w drugim koncu salonu-w kuchni-lazience-pod lozkiem.Ratunku!:szok::-)
Zanetaa a ja wlasnie sobie ladnie planuje...znalezenie odpowiedniego mieszkania,co by ekonimicznie bylo,cieplo i przytulnie ;-)Wlasnego miec nie chce(nie dosc,ze nie moge),bo ze mnie to taki podroznik.W jedyn miejscu za dlugo nie wysiedze.
Suzi...?!?!
Po wczorajszej wizycie odchrowuje kregoslup,bol dochodzi do piety wiec nie komentuje dalej.
Dobrej nocy!

wiecie co? fabryki i koncerny zatruwają środowisko bardziej niż osobowy samochód, ale pomyślcie tylko ile jest tych osobowych samochodów! to jak z papierkiem od gumy - jak jeden rzuci to nic, ale jak tysiąc papierków się uzbiera to kupa śmieci. wg mnie zmiany trzeba wprowadzać w jednostkach, od małego, bo z wyedukowanego Jasia wyrośnie chroniący środowisko Jan i założy firmę ograniczającą emisję spalin.

kugela - może kiedyś będziesz miała swój dom? skąd wiesz? życie różnie się układa:) widzisz jaką mamy sytuację, a jednak możemy marzyć:)

fiore - ja jestem z bloków, dom to dla mnie na początku był koszmar - cicho, daleko do sklepu i tyle obowiązków! przyzwyczaiłam się, choć do dziś mi brakuje zgiełku..
budujemy dom, bo nawet jeśli nas poniesie w świat to dzieci muszą mieć jakiś start:) mamy ich dwójkę i planujemy im pomóc jak będziemy mogli. w skrajnym przypadku można sprzedać, ale ciiii:)
z resztą widzisz, że ja w tym domu długo nie pociągnę...

Ja się z Tobą zgadzam zanetaa i staram się dbać o środowisko, śmieci segreguję itp. Na dobrą sprawę to moje zdziwienie wynikało z tego, że naprawdę nie wiedziałam, że za to można mandat dostać. A tutaj raczej mi chodzi o takie sytuacje, że ściga się za przysłowiowe pierdoły i rzeczy, przy których policjant sobie rączek nie pobrudzi, a jak ktoś Cię okradnie albo pobije to palcem nie ruszą bo to już za wiele wysiłku. Zgadzam się natomiast z Tobą, że o środowisko trzeba dbać i od dzisiaj odśnieżam przy wyłączonym :tak:

A mieszkanka podobnie jak fiore też zazdroszczę :-) Ja dla odmiany mieszkam w bloku, a zawsze mieszkałam w domu na wsi więc u mnie jest odwrotna sytuacja jak u Ciebie. Wiadomo zawsze są plusy i minusy, ale dla mnie własny ogródek i to, że dzieci mogłyby się bawić na trawie całe dnie latem... ehhh marzenie...

My tez w mieszkaniu ale planujemy kupic domek za 4-5 lat!! Moze uda sie wczesniej! Ile bym dala zeby jeden z polskich domow tu sobie przywiesc!! Marzenie :)

reklama
Hej,

jutro na 99% odbieram mojego synka wreszcie, chociaż mąż jeszcze kaszle, to już na antybiotyku, bez gorączki - nie powinien już małego zarazić :-)

Zrobiłam właśnie sałatkę, chłodzi się w lodówce, będzie na śniadanko. A potem zjem obiad i jadę :-) Stęskniłam się już za nim :no::no::-(

Do góry