reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

katasza stan mojego umysłu pozostawia wiele do zyczenia. Prowadzisz wirtualne konsultacje? ;-)

zaneta sliczny domek

co do przygód kupkowych... ja zawsze targam ze soba wszystko co potrzeba choc baaardzo zadko jest faktycznie potrzebne. Niestety nie sprawdzam tego tylko jak wloze tak juz jest miesiac, dwa.. i kilka razy bylo juz tak ze ja dzieciaka na pewniaka, pucuje do golasa a ubranie zapasowe okazuje sie byc mocno za male

reklama
zanetaa – tak z ciekawości sprawdziłam. Rzeczywiście są to normy unijne. Wszystkie kraje mają jakiś tam maksymalny pułap emisji CO2, a że nasz rząd sprzedał połowę tego przydziału innym krajom to teraz muszą wszystkich ścigać.

W sumie nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam, ale może i racja z tym grzaniem na postoju. Problem w tym, że nasze samochody akurat najmniej szkody robią, a nie ścigają tych prawdziwych winowajców (czyt. koncerny, fabryki itp.) tylko nas bo przecież pojedyncze osoby się burzyć nie będą.

Co do odśnieżania – moja znajoma dostała dzisiaj 500 zł :szok: za nie zgarnięcie śniegu z dachu samochodu więc uważajcie…:-)

Kattul- i prawidłowo, że koleżanka mandat dostała. Ja bym kiedyś wypadek miała przez debila z nieodśnieżonym dachem. to wprowadza zagrożenie drogowe. Poza tym nie bardzo rozumiem wasze zdziwienie tymi mandatami, przecież to nie jest "nowy" wymysł. Za nieodśnieżony samochód i odśnieżanie samochodu z włączonym silnikiem kary są od naprawdę dawna.

Kilolek- dla Ciebie zrobię wyjątek ;)

ja tam dalej bede odśnieżać z odpalonym autem (przynajmniej pod blokiem) nie mam zamiaru wsiadac do zimnego auta :sorry:
Policja nie ściga tych co trzeba bo sie boją...a zwykłego przeciętniaka za byle co ukarają....
Z resztą prosty przykład mojego Sebastiana!!! za to,że nie wstawił sie na rozprawę o której nie wiedział trafił do aresztu !!! tego nigdy nie zapomne !!!!
Za chwile mandat dostanie sie za wyjście z domu z odsłoniętym pępkiem ..

A ja dziś naszym nowym autem walnęłam w lampę. Na szczęście tylko zderzak porysowany, ale jednak ... już widzę i słyszę co będzie :zawstydzona/y:

Annte- to nic nie mów. Może nie zauważy teraz, a jak zauważy kiedyś tam to powiesz, ze nic o tym nie wiesz, i ktoś na parkingu musial zarysować ;-)

reklama
Annte ja też bym zrobiła tak jak Katasza mówi:tak:. Teraz to możesz zgonić na śnieg, że przysypane było i nie widziałaś, a zawsze przecież ktoś Ci mógł pod marketem przyłożyć i Ty nic a nic o tym nie wiedziałaś bo na zakupach byłaś. Chociaż po mnie mąż i tak by wiedział, że kłamię więc u mnie by nie przeszło, ale jak jesteś dobrą aktorką…:-)

Do góry