reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dusia no więc trzeba wymyć i pupę małej i swoje ręce przykleić woreczek postawić dziecko gołymi stopami na zimnym podłożu i czekać na posiew jest znacznie gorzej.Powodzenia.U nas noc koszmarek wróżki -zębuszki ciąg dalszy:wściekła/y:Wcale się nie wyspałam o około 4 rano zresztą po kilku wcześniejszych jękach i płaczach zaczęła bardzo płakać dostała temperatury ,zrobiła koopę dałam jej paracetamol ,przewinełam wypiła sporo soczku pomarudziła usneła i chwilę tj do 8-mej pospałyśmy.Rano gąsienica-córuś obudziła się rześka i radosna bez temperatury:-)

reklama
Hej dziewczyny :)

Dobrze że Ali już ma się lepiej , oby tak dalej i cały czas mocne &&&&

Dusia zdrówka dla małej, dobrze że pojechałaś do tego lekarza :tak:

A u nas nocka nawet fajna :-) mały dzisiaj sie nie kręcił w ogóle :tak: o za tym idzie nie musialam sie ruszać z wyrka:-) ale niestety juz o 5.30 był wyspany, ja sie budze ,patrze a on juz stoi w łóżeczku:eek: ale jak go szybko myk do siebie i jeszcze jakos go ululałam do 7.30 :-)
Dzisiaj do lekarza na kontrole ciekawe czy jest poprawa....a przy okazji zrobimy sobie nareszcie spacerek:-)

Amelka :****

miłego dzionka :******

Hejka .
Wróciło moje spokojne dziecko !!!!!
Karolisia zasnęła wczoraj przed 23 ,obudziła się dopiero o 6 na cyca i śpi do tej pory :szok::szok::-D:-D:-D
Ależ jestem wyspana :tak::tak::tak::tak::tak:

ale fajnie, ze z Alim lepiej, niech juz zdrowieje do konca i niech wracaja do domku!!!
natalka, powodzenia na kontroli, bedzie dobrze :tak:ja juz nie moge doczekac sie spacerku z Malym. czekam az przestanie kaszlec :/
As, zazdroszcze nocki, ja czekam z niecierpliwoscia az wroci moj Stas budzacy sie raz w nocy i spiacy do 8.30:eek:
Amelka :***

nieustanne zyczenia zdrowka dla chorowitkow :**

Hejka dziewczyny, ja już po wizycie u lekarza nareszcie odstawił mi antybiotyk po 5 msc kuracji:-) Młoda po okropnym ryku usnęła mam nadzieję że trochę pośpi. Mnie coś głowa boli ale to pewnie ta pogoda:no: Niestety mąż mi się chyba rozchorował na całego, jutro mam nadzieję że dostanie się do lekarza:no:
Suzi i Ali super że już lepiej, kciuki nadal zaciśnięte:-)
Natalka powodzenia na kontroli, będzie ok:-)
She zdrówka dla Stasia oby już było tylko lepiej:-)
Azula buziaki dla Amelki na 8 msc:-)
As super że wrócił aniołek:-)
Olissia i inne dietujące dziewczyny jak tam? Ja po tygodniu diety od Olissi mam - 2kg:-)
Miłego dzionka laski:-)

Czesc dziewczynki:) u nas spokojnie bez zmian :) noc z 3 pobudkami ale nie najgorzej :). Ziemniaczki na kopytka sie gotuja:) mniammm :) poza tym dzis pierwsza wizyta z polozna!! Strasznie dziwnie sie czuje- nie przezywam tak jak z Nelka!!
Zanetaa: moja tez najchetniej to by z golym tylkiem uciekla :p ciezko pampersa zalozyc :) musze ja zabawiac jak nie wiem! A najlepiej dac mokra chusteczke do raczki :) no do tej wielkanocy to nie jest tak wcale daleko bo szybko wypada w tym roku :)
Super ze Ali czuje sie lepiej! Kiedys czytalam o tych refluksach zeby nie karmic dzieci na lezaco bo pokarm sie cofa! Ale czy to od tego to bog jeden wie :( podejrzewam ze wiekszosc karmi na lezaco i nic sie nie dzieje :/

Ostatnia edycja:
Witajcie,
ja nadal & za potrzebujace.
Humor mam sredni,wina pogody i sytuacji zyciowych.Leo spi,po przespanej calej noc.Myslalam,ze jego marudzenie sprzed x czasu to zabki,ale wciaz nie wychodza gorne jedynki,a maruda sie skonczyla pare dni temu.Maruda byla,jak zaczal wiekszy rozwoj ruchowy,wiec cos ma to do siebie.
Buziamy Was cioteczki i milego dnia zyczymy.

Hej pogoda dziś u nas straszna niby się wyspałam a śpiąca jestem jak nie wiem ...
Ja dziś miałam gośći moja była szefowa z córką i jej synkiem rocznym była :-D Fajnie było bo mały podczas ich pobytu przestał marudzić i nawet nie pisnął ciekawe dlaczego może obecność drugiego dziecka ... A teraz już mam chodzik dla małego więc może chwilkę będzie się tym zajmował bo jest grający i ma słonika z trąbą :-) Koleżanki mały zaczął chodzić jak miał 10 mies i chyba u nas to sao będzie bo młody chce tylko stać i nawet potrafi zrobić kroczków kilka w chodziku jak go wsadziłam do niego . a jaki uradowany był że hoho :-D
Dziewczyny ile mogę trzymać małego w chodziku ??

reklama
Do góry