reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka hahaha

Anik wiem ze Elvi pracuje to samo Paula (dzieki zaneta;-)) wiec pewnie nawet juz nas nie czytaja :( Drasia tez juz cos ucichla choc byla krotko to ja polubialam:-(

Annte pisalas gdzies ze robisz na obiad mielone z ziemniakami i duszona marchewka i teraz za mna to chodzi- wez daj mi przepis na ta marchewke bo chetnie jutro na obiad zrobie;-):tak:
Kupilam banany moze skusze sie i ciacho od Karolki zrobie (Karolki, nuta- was tez nie zapomnialam:no:)

PS.
wkurza mnie ten Owsiak wylazacy przy kazdej zmianie strony wrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Znalazłam to na internecie i postanowiłam ,że wkleje to tutaj .. jest to tak piękne,cudowne.. nie do opisania:)

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:

- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?

- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie.
On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.

- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?

- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia.
I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.

- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?

- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.

- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?

- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.

- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?

- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.

- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.

- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.

W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:

- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.

- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał:
"MAMUSIU".

Pieszczoszka bardzo piękne niestety niektóre dzieci mają diabła nie anioła:-(Dziewczyny jednak
shocked.gif
moja gąsienica -córuś ma zęba lub dwa czuć pod palcem bo nie chce otworzyć twarzy
yes2.gif
to chyba przez to tyle tych zielonkawych kupiszonów było i te mizerne nocki
laugh.gif
.Wróciłam od dentystki mam pół gęby po znieczuleniu i jestem lżejsza o stówke i mam nadzieję na jeszcze długie życie zęba:-):tak::-D

Pare chwil temu odszedl od nas kochany Kroliczek Nanu.Nie cierpial co najwazniejsze,prosze o modlitwe za niego bo i on jest stworzeniem boskim i wiem,ze kiedy jeszcze sie z nim spotkamy.Dziekuje.
Nanu 2003-2013
conny.jpg

Fiore nasz krolik odszedl 1,5roku temu wiec wiem co czujecie. Bardzo wspolczuje
Pieszczoszka to Laurunie zacznij uczyc wysadzac na nociu
Azula gratuluje zabka
Jestem ciekawa co u Czarnuli i DrAsia,
Wczoraj chwalilam mlodego i chyba przechwalilam bo w nocy byl marudny strasznie ,byl tak skrzeczacy ze musialam go wziasc do nas do wyrka:wściekła/y:.
Teraz siedzi i skrzeczy bo chce stac tylko on nie moze zrozumiec ze jeszcze sam nie stoi dobrze i musze go asekurowac, w lozeczku to sie trzyma szczebelek i stoi.
Wieczorem idziemy z mezem na zebranie do corki do szkoly zeby posluchac czy warto robic czwarty rok czy lepiej przejsc na 5. Tak napewno nagadaja ze czlowiek sam nie bedzie wiedzial co robic.
Kciuki za Aliego
Duzo zdrowka chorowitkow

Fiore wiem co czujesz niedawno zdech nasz pies niestety po męczarniach, walczylismy o niego niestety nic to nie dało.

U nas noc tragiczna, zresztą kolejna. Zośka o 1.30 stwierdziła że koniec spania i szalała do 5. Mój biedny maż pomimo moe go wyganiałam spać nie zostawił mnie samej a o 7 wychodził do pracy. Zastabawaiam się co jej odbiło jeszcze do niedawna chodziła spać o 20 i spała do 8 (oczywiście budziła się co 2 godziny na cyca). Jak sie budzi ma świetny humor wszystko ją interesuje. Ide jutro do pediatry to może mi cos doradzi bo już niewyrabiamy.

Jak się nie modle to chyba zaczne za Alusia, mam nadzieję że będzie już tylko lepiej. Musi być lepiej.

Pieszczoszka moja jak robi kupę to wstaje i stęka ja ją wtedy szybko na nocnik i pielucha uratowana, a jak zrobi w pieluche to siada szarpie ją i pierdzi ustami.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry