Mieliśmy kolędę, ja powiedziałam że moja mama urodziła 8ro dzieci, a na to tesciowa " no wie ksiądz, jak ma sie 4ro dzieci to ludzie jeszcze powiedzą, że no no, może byc ale jak już ponad 4ro to już rodzina patologiczna" i się śmiała, księdza zamurowało nie wiedział co powiedzieć, mnie sie przykro zrobiło, śmiała sie tylko ona, co byście pomyśleli?Ja juz nie mam sił do niej
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Nuta a to ty sie nie przejmuj ze nikt nie odpisał ci wcześniej....tu każda dziewczyna przechodziła etap " nie zauważenia " już sie nawet kiedys z tego śmiałyśmy :-) bo niektóre dziewczyny rzucały fochem na nas a to poprostu tak jest że sie czasem nawet zapomni co komu odpisać i niechcący sie kogos ominie:-) wiec tym sie nie przejmuj
a może ciąża ?????????? czy wykluczasz w 100 % ???
Tomaszowa nastepnym razem ty znajdz sposób zeby jej dogryźć też przy kims ...ciekawe jak ona sie poczuje.
a może ciąża ?????????? czy wykluczasz w 100 % ???
Tomaszowa nastepnym razem ty znajdz sposób zeby jej dogryźć też przy kims ...ciekawe jak ona sie poczuje.
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
tomaszowa szkoda słów !!!
jeanta
Tomaszowa: masakra!! Moja mama tez ma 5 rodzenstwa i zadna patologia to nie jest! Kiedys wiekodzietne to normalka!! I jakos sobie te matki radzily i kasy starczalo a teraz ... :/ nic sie nie przejmuj tylko jej cos odpal w swoim czasie
U nas na "zachodzie" wczoraj padal snieg!!! SZOK ale tyko przez 15 min i dzis ani sladu po nim
U nas na "zachodzie" wczoraj padal snieg!!! SZOK ale tyko przez 15 min i dzis ani sladu po nim
majorka_p
Zaangażowana w BB
Witam
U nas noc z przygodami. Moje kochane dziecko dziaj juz przegieło. Śpimy sobie smacznie aż tu nagle o godzinie 3 słyszymy że coś spadło. Budze się szukam dziecka w łóżku nie ma, patrzymy na podłogę a tam nasza cholera zapycha na czworaka. Skubana jakimś cudem zlazła z łóżka (sopała między nami nie wiem jak ona to zrobiła że mnie nie obudził). Próbowała chyba wejść spowrotem ale przewróciła butelkę z wodą, stąd ten hałas. Młoda do 5 adowolona dokazywała i chyba była z siebie bardzo dumna.
U nas noc z przygodami. Moje kochane dziecko dziaj juz przegieło. Śpimy sobie smacznie aż tu nagle o godzinie 3 słyszymy że coś spadło. Budze się szukam dziecka w łóżku nie ma, patrzymy na podłogę a tam nasza cholera zapycha na czworaka. Skubana jakimś cudem zlazła z łóżka (sopała między nami nie wiem jak ona to zrobiła że mnie nie obudził). Próbowała chyba wejść spowrotem ale przewróciła butelkę z wodą, stąd ten hałas. Młoda do 5 adowolona dokazywała i chyba była z siebie bardzo dumna.
natalka1704
majorka no ładnie wam wywineła nie ma co dlatego ja juz nie chce spac z małym botez juz raczkuje i sie własnie tego boje ...a znajac mojego gluta to spadnie i w ryk
suse garkokuchnia to świetny pomysł na prezent dla Colina bo jak piszesz to uwielbia a o orientacje się nie martw wszak najlepsi kucharze to faceci a co do 'zabawek' dla chłopców to synek siostry mojego szwagra ma teraz 4 latka uwielbia takie zabawki typowo dla dziewczynek ma właśnie taką kuchenkę pralkę itp..Pamiętam raz jak zobaczyłam prezenty jakie kupiła moja sis ze szwagrem dla niego i córeczki drugiej siostry szwagra no i patrząc na nie mowie że ten zestaw dla pielęgniarki to dla Martyny a ten zestaw narzędzi(młotek,piła) to dla Tobiasza a moja sis na to że nie bo odwrotnie przyznam byłam w szoku.
Tomaszowa teściową się nie przejmuj na głupiego człowieka nie ma rady ,ja akurat wczoraj miałam starcie ze swoją i się kompletnie nie przejmuję
natalka akurat gdybym była w ciąży do bym się nie przejmowała tymi dolegliwościami a na bank nie jestem bo biorę tabsy od samego początku najpierw cerzate bo karmiłam a teraz wróciłam do cilestu
majorka to wasza niezła akrobatka moja jak lekko uderzy się głową to od razu ryk
Tomaszowa teściową się nie przejmuj na głupiego człowieka nie ma rady ,ja akurat wczoraj miałam starcie ze swoją i się kompletnie nie przejmuję
natalka akurat gdybym była w ciąży do bym się nie przejmowała tymi dolegliwościami a na bank nie jestem bo biorę tabsy od samego początku najpierw cerzate bo karmiłam a teraz wróciłam do cilestu
majorka to wasza niezła akrobatka moja jak lekko uderzy się głową to od razu ryk
azula
Tomaszowa daj spokój przejmować się takim czymśFajne te wasze brzdące galeria to mój ulubiony dział na bb.Gdyby któreś dziś kończyły kolejny miesiąc (bo ja mam pamięć niestety wybiórczą) to buziaki od cioci azuli:-)Ja dziewczyny nicki to wasze pamiętam ale dokładnie co która to średnio:-zawstydzona/y:.Czemu mi dziecko płacze podczas snu bo ona tak do końca się nie wybudza ,a ciągle popłakuje jestem mega niewyspana
reklama
Podziel się: