reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Hej

nocka do du** co tu wiecej pisać , nic mi się nie chcę .....eee idę sobie zjęść coś słodkiego na poprawę humoru :-)

suse -faktycznie ciężko tu podjąc właściwą dezycje ,każda ma swoje plusy i minusy ,nie wiem jakbym postąpiła na twoim miejscu ....z jednej strony chciałbym powiedzieć zeby mi kiedyś dziecko nie miało za złe jak by sie wydało a z z drugiej po co komplikować jest dobrze tak jak jest ...ale tak jak pisze Jola musicie sie z tym liczyć że ktos "życzliwy" może sie wygadać....
No ale nie zmiena to faktu że jest wasz od samego początku i na lepszych rodziców nie mógł trafić :-)
Słuszną wagę ma twoja córa :-)

miłego weekendu :*********

Pieszczoszka ciekawam jakby tak Laura z Amelką razem do foty pozowały moja na 3 centylu twoja już z siatki chce wyjść no co prawda ponad miesiąc różnicy .Ale penie różnica by była niezła:-).Laura to jak starsza siostra by przy Amelii wyglądała.A co do tego co i kiedy dziecku mówić nie mówić to od wielu czynników zależy i wcale nie łatwo komuś w tym doradzić:tak:

Sarka tez ma cos kolo 80 cm ciezko precyzyjniej podac bo sie strasznie wierci.
Jesli chodzi o adopcje to raczej nie byla to z mojej strony odwaga tylko chec dania domu dziecku ktore nie mialo szczescia w zyciu rodzac sie nie tam gdzie trzeba.Myslalam ze sama nigdy nie bede miala swoich dzieci i na co komu duzy dom z ogrodem...kto to po nas dostanie...?Teraz jak juz minely ponad 2 lata to tak sobie mysle ze to byla najlepsza i najtrudniejsza decyzja w moim zyciu i choc kosztowala to nas kupe nerwow,podrozy do PL,rozlaki bo musialam siedziec z malym w polsce na poczatku no a o kasie nie wspomne to i tak nie chcialabym nic zmieniac.Czekamy jeszcze na ostateczna rozprawe o przyznanie nam calkowitej wladzy rodzicielskiej przez polski sad ktory nie moze sie zdecydowac czy przeprowadzic to jako adopcje polska czy moze jednyk jako zagraniczna...

suse - byle by tylko niewiedza straszności nie zbudowała w nim wiary, że może jego rodzicielka jest wspaniała, a oddała go bo musiała. myślę, że cokolwiek zdecydujecie zrobicie dobrze, Colin ma wspaniałych rodziców, więc nie ma czego zmieniać:)

Pieszczoszka - no nie wiem, czy tak łatwo oddasz swoją córeczkę jakiemuś facetowi, choćby był nie wiem jak słodki:)

reklama
Suse: super!!! Podziwiam Cie!!! Nie wiem czy bym sie na to odwazyla! No chyba ze bym nie mogla miec nigdy swoich dzieci!! Ale bardzo szanuje takich ludzi!!! :) wierze ze to b trudna droga do pokonania :)

Do góry