reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

ja wlasnie paznokcie maluje na 13:30 fryzjer .
sukienki nie mam i to jest kur.. najlepsze! Ide w tunice ale pocieszam sie faktem,że koleżanka też.
A jak będą inne kobiecinki w sukniach to trudno mam to w du..! bo co mam zrobic:(

reklama
Hej Dziewczyny :)

Po pierwsze, mnie nie przeszkadzają niczyje posty - więc Żanetko, kochanie - pisz!!! :)

Katasza, Kasiula - czy ja czytam o swoim dziecku? Nie wiem, co mu się porobiło, nie jest w stanie przespać spokojnie nocy bez kręcenia, chęci na smoka, albo po prostu nie wiem czego... Po kilku razach też biorę go do łóżka, ale i tu potrafi się wiercić, jęczeć, popłakiwać - nie wiem, o co mu chodzi - czasami działa, jak zrobię picie, potrafi 150 - 180 ml herbatki wydoić... Tak pięknie przesypiał nocki od połowy czerwca praktycznie i to się tak nagle popsuło, chyba w październiku? Do tej pory ząbkowanie - 4 zęby w tym samym czasie, ok., miało prawo go boleć, miał prawo marudzić, nie spać... ale już wyszły, więc co tym razem? Skok? Też nie mam pomysłu ;(

Annte - udanego balu ;) wybaw się porządnie :)

Pieszczoszka - Ty również :)

No i tak... Życzę Wam szczęśliwego 2013 roku i szampańskiej zabawy - czy to w domu, czy na sali :)

Oj Niuśka- napisała bym, że zleci szybciutko ale wiem jak w weekendy i święta ciągnie się pobyt w szpitalu. Mocno trzymam kciuki żeby się ten nieszczęsny cukier ogarnął i abyście szybciutko z Emką mogły cieszyć się sobą.

Dziecię moje zasnęło (mam nadzieję, że nie zapeszę) więc biorę się za zmywanie i ogarnianie. Potem może paznokcie zrobię bo co prawda siedzimy w domu i nikt do nas nie przychodzi ale fajnie byłoby jakoś wyglądać. Chociaż nowy rok to pewnie w piżamie przywitam. Po raz pierwszy od jakiś 12 lat przynajmniej.

Na ten nadchodzący Nowy Rok życzę Wam i Waszym bliskim aby nie był on gorszy od mijającego a nawet zdecydowanie lepszy. Oby marzenia się spełniły a noworoczne postanowienia zrealizowały :)

Witajcie ja tylko na chwilkę życzyć Wam szczęśliwego, spokojnego, pełnego miłości i zrozumienia Nowego Roku i szampańskiej zabawy:-)
Mnie niczyje posty nie przeszkadzają ale zauważyłam dokładnie to samo co annte jak ktoś nie pisze o czymś ważnym to jest pomijany. Ja też mam wrażenie że moje posty są niezauważalne ale cóż zrobić:-)
My odstawiamy młodą do dziadków a sami idziemy do sąsiadów ale nastawienie takie sobie. Nie chce mi się mam nadzieje że mi się zmieni:-)
Miłego popołudnia i super zabawy dla wszystkich:-)

Anik mojemu to właśnie picie pomaga napije się herbatki albo mleka i odlatuje dalej spać ja nie wiem co to może być zęby nie wiem bo jak przeciwbólowe dostał to też tak było

Niuska szybkiego owrotu do domku do corci i niech cukier sie unormuje.
Synus cos mi nabroil z latoem bo literki nie dzialaja wszystkie:-(
Milej zabawy laski na imrezach i w domku

reklama
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, również tych głęboko ukrytych. Znalezienia skrawka nieba i bliskiego serca, które będzie to niebo z Tobą dzielić.
Niech ten rok nada życiu nowych smaków, słodyczy pocałunków, pikantnej zabawy. Korzystaj z życia ile tylko starczy tchu!!

Do góry