reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Anik lekarz polecał mi lacido baby czy jakoś tak, ale zapytałam czy bio gaia tez się nada i powiedział, że tak. Droga jest, ale jak dla mnie forma podania o wiele wygodniejsza.
Kciuki oczywiście będą zaciśnięte :)

Olisia ja właśnie się czaiłam na te krzesła co Ty masz (jeszcze takie inne tez mi się podobały), tylko z racji tego, ze nie mogłam ich obejrzeć na żywo, pomacać, usiąść, to odpuściłam i kupiłam co innego w pobliskim sklepie. Podobnie było ze stołem. Pocieszam się, że albo w przyszłym albo w 2014 (coś zmieniali) mają postawić ikee w Lublinie, to będę miała bliżej niż teraz :)

Ależ ja mam ostatnio mało energii. Nastawiłam zmywarkę, przetarłam blaty i juz mi się odechciało. Normalnie wstyd. Dobrze, ze chociaż obiad z wczoraj jest.

Andav my mamy taki do ucha i jesteśmy zadowoleni, chyba braun.

reklama
ale fajny ten termometr. Ja narazie uzywam zwyklego ale z checia bym kupila taki do ucha, bo szybko temp zmierzy a ta to ola sie wierci i jest problem

Hej dziewczyny.

Andav- ja polecam ten termometr Microlife- mamy, używamy i jestem zadowolona. Można nim mierzyć nie tylko temperaturę ciała, ale też np. wody w butelce, czy temp. w mieszkaniu.

Anik- powodzenia na obronie. To tylko formalność :)

My dzisiaj byłyśmy z Ulą u męża w pracy coby tatuś się córą mógł pochwalić. Młoda nawet dzielnie zniosła ten tabun ludzi. Z robienia obiadu dzisiaj zrezygnowałam- mam lenia więc mąż wracając z pracy pizzę przyniesie. Muszę jeszcze do pediatry zadzwonić, umówić się na wizytę kontrolną bo nie wiem, czy w poniedziałek Ula może iść do żłobka a ja do pracy czy siedzimy dalej w domu.

No i tyle u nas. Miłego popołudnia.

Natalka pociesze cie- ja 83- chyba do odstrzalu taka stara:-p:-p:rolleyes:

katasza jak mierzysz nim temp. w uchu np dwa razy to wychodzi taka sam? znaczy bez jakis znacznych roznic?

Ja w uchu nie mierzę tylko na czole. Jakoś mi tak łatwiej. Ale wyniki są ok. zdarza się rozbieżność jednej kreski jak mi się np. zacznie wiercić w trakcie pomiaru.

reklama
Do góry