reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Drasia zdrowka dla Amelki :**

Anik trzymam kciuku za jutro &&&

Olisiaa bardzo ładne mieszkanko:tak:

Pieszczoszka jak dla mnie to czarne spodnie

Kasiula,jak było na cwiczeniach?

Moja mała juz lezy w łozeczku od 19 ale cos nie widac zeby była spiaca,znow mi zasnie pozno :|
Nie mam kiedy Greya poczytac a jeszcze kilka stron i 2 czesc.

Ostatnia edycja:
reklama
Niuska a w porządku było mały chyba już się przyzwyczaił do miejsca i ludzi i lepiej znosi te ćwiczenia jak na początku a i dziękuje że pytasz:)
A mój mały zasnął przed 19 dzis nie wytrzymał do 19 jak zawsze ...

Ostatnia edycja:
Anik kciuki za jutro
Suse super Twoja corcia.
Duzo zdrowka dla chorych dzieciaczkow
Mlody mi padl mam nadzieje ze juz bedzie spal do rana. Cos dzis bardzo marudny, krotko spal popoludniu. Szczujecie tym Greyem chyba tez bede musiala zaczac ja czytac tylko bede musiala drukowac bo nie cierpie czytac na kompie:D
Jutro moja corcia zaczyna egzaminy ,strasznie sie denerwuje ,wiec prosze trzymajcie kciuki zeby poszlo jej jak najlepiej.

pieszczoszka współczuję bólu
współczuję nie przespanych nocek i chorujących dzieciaczków! oby szybko wyzdrowiały i przespały całą nockę:tak:
mój mały śpi jak co dzień od 20:tak:
co do roczników to ja jestem 89:-p
dobra nie rozpisuję się bo Grey już wzywa hehe:-p

takiego bólu nawet sama sobie współczuje !! jakaś tragedia !!! nie dziwie się,że takie są opinie o kanałówkach!!!
Lala wyjątkowo dała mi sie uspać,wiec zaraz i ja padne!
Była u nas sąsiadka i dała lali śliczną lale aniołka recznie robiony:) sliczny

reklama
Do góry