reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dzien dobry
oj ja przeczytalam wczoraj juz całosc boooskooooo niemoge sie doczekac 3 czesci o matko az mnie....
niewiem czemu ale jak czytałam te mysli Any to Zaneta nasza mi sie przypominała bo ona czasem tak pisze hehehehehh
obiecuje poprawe i bede codziennie z wami
współczuje nieprzespanych noce k , goraczkowych maluszków , zabkujacych maluszków i tym którym zimno tez współczuje:))
Jeanta czytamy GREYA mniam

Zaneta ta fotka boska ten aktor co gra w filmie hmmm do d... a ten twój ma to cos ten błysk w oczach ach

reklama
no suse- na prawde tylko pozazdroscic :tak: ale twoj chyba nie prycuje u kogos? czy wziol sobie specjanie wolne i przyjechal? bo wtedy to juz wogole szacunek :tak:

Kobietki,zanim sie poloze postaram sie Was doczytac,wiec zaczynam pisac na raty...
Pieszczoszka powodzenia u dentysty.Co do wstawionego przez Ciebie 1go "ciacha" to taki tylko wymalowany,ale ubrany w babsko-meskie ciuchy(obscisla kurteczka i meskie buty) pozkaywal mi mieszkanie we wtorek.Widzialam juz go w okolicach,ale po raz pierwszy mialam sposobnosc rozmawiac,bo sie dopiero teraz okazuje ze ma agencje mieszkaniowa w okolicach.Ja jestem calkowicie tolerancyjna,ale nadal nie wiem czy Sebastian (tak sie nazywa) chce byc uznawany za kobiete,czy za swiadomego trans.Glupio spytac,a ciekawosc pozostaje.
Gia przykro mi z powodu kryzysu snu &&&
Mysio ja pierdziele,Ty zdrowa?Posluchaj,a jak sie ma t.c. mozgu,robilas,bo jak nie to trzeba by bylo?Bo w eeg duzo to nie zobacza.A jak z Twoja waga?
Olisia mieszkanko gustowne.
Zanetaa,Suzi,As,Andav,Anik. przytulam!
DrAsia w scenie filmu w bibliotece "Samotnosc w sieci",jak sie dobrze przyjrzysz mozesz moja buzke ujrzec,jestem w filmie jakies 5 sek :-p
Pochwale sie bardzo,bo tak to tylko narzekam....No,za mna pare rolek w przeszlosci,bo zalapalam sie za czasow mlodosci do agencji aktorskiej i czasem chodzilam na rozne catingi,ale wiecej bylam jako "tlum",choc nie powiem pojawilam sie w "Marzenia do Spelnienia" w jednej scenie,potem "Na Wspolnej" w 2och odcinkach,jako kolezanka Asi Jablczynskiej(kochalam sie wtedy w Adamie Fidusiewiczu,ktory mnie potraktowal jak straszne g... taki z niego aktorczyna i cham,za to Asia super dziewczyna!),no i nawet z Karolina Gruszka i (zabijcie mnie za moja niewiedze),jednym "starym znannym" aktorem zagralam jedna scenke,tylko kelnerka bylam,ale co liczy sie,nie?Tyle z mojego chwalenia sie :zawstydzona/y: Marzylam o pojsciu na studia aktorskie,ale w miedzyczasie wydarzylo sie wiele w moim zyciu i marzena mi sie nie spelnily,ale gralam w teatrze i krecilam "sceny w flimach",wiec cos sie jednak tam zrealizowalo.
A jakie byly Wasze marzenia z lat dzieciecych i mlodosci?Jestem ciekawa,czy udalo Wam sie cos zrealizowac z tych naszych osobistych marzen. Ah no tak,jak mialam 8lat chcialam zapisac sie do szkoly cyrkowej,bo chodzilam na akrobatyke i bylam "bez kosci" i nauczycielka od wf podsunela taka mysl moim,ale rodzice sie nie zgodzili :-( bo sie lamalam co chwile i bylam co rusz chora,no i sie o mnie bali.Bu...:-(
Uciekam,bo Leo sie budzi,a V bedzie jadla obiad.aha dostalam @,wiec dzidzi nie bedzie ;-) Buziaki!

Fiore wowwwww no prosze ale mialas przezycia:tak: ja zawsze chcialam miec rodzine i kochajacego meza- no naprawde i sie spelnilo- i zawsze chcialam pracowac w banku lub gdzies przy pieniadzach- to sie nie spelnilo

Mysio- zapomnialam o tobie- fiore mi przypomniala- a ja dalj mysle ze to cos z twoja tarczyca jest:tak: dlatego jestem ciekawa co ci endokrynolog powie

wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale zaden z potencjalnych aktorow jako greay co pokazywaliscie mi sie nie podoba (oprocze tego kugeli) jude lowe to dla mnie w zyciu prywatnym cham a z urody troche za chudy- lubie sie do czegos przytulic- moze dlatego ze sama do szczypiorkow nie naleze:tak:

Ostatnia edycja:
50 twarzy Greya jeanta :)
Swoją drogą zabrałam się za tą 3 część po angielsku i dziwnie mi się to czyta. Rozumieć rozumiem bez problemu, ale angielski to język zarezerwowany dla mojego małża i jakoś tak dziwnie :-p No i też nie zachłysnęłam się już tak jak pierwszą częścią

Witam :)
ja tylko przelotem. U nas masakra. Mam stereo w domu. Wyją oboje. Dwójka ząbkujących dzieci. Adaśkowi lewa górna dwójka już prześwituje a u Młodej górne piątki się szykują. Cięzkie dni przede mną.Mam nadzieje,ze starczy sił i cierpliwości :)

reklama
Anik Hubert też ostatnio robił luźniejsze kupy przez ok. tydzień. Nie miał gorączki, zachowywał się normalnie poza tym, ze pchał wszystko do buźki, ale to już też można uznać jako normę. Zaczęłam się martwić jak pojawił się śluz. Nie robił ich dużo , bo ewentualnie jedną, dwie dziennie. Lekarz powiedział żebyśmy podawali probiotyk. Ledwie zdążyłam podać raz, a samo przeszło. Do tej pory nie wiem czym to było spowodowane czy zęby, czy jakaś jelitówka.

Andav oby nic poważnego z tej goraczki nie wynikło.

Annte jak znajdziesz jakiś cudowny sposób na te nocne wybudzania to mam nadzieję, ze się podzielisz ;) . Może i u mnie się sprawdzi. Ja wczoraj na wieczór podałam mm i co? I nic. Bez zmian :((
ps. w zachodnioporskim, a konkretnie w Szczecinie mam rodzeństwo i trochę znajomych ;) Kiedyś bywałam tam częściej (mieszkam na drugim końcu Polski)
Mysio i teraz juz śpi Wam normalnie? Poza tym krzykiem oczywiście, w sensie czy budzi się co chwilę? Bo ja juz naprawdę wymiękam. Zastanawiałam się nawet czy na weekend nie uciec na noc do salonu, a tatuś niech się budzi co chwila, niech robi mm, nie wiem, potrzebuję snu (w dzień nawet jak trafi mi się okazja, to nie bardzo potrafię usnąć). Może to i zęby, dwie dolne jedynki już ma, ale może następne się wykluwają.
My tez przez dłuższy czas na taboretach dawaliśmy radę :D:D:D. Dopiero jakis czas temu teściowa użyczyła nam ławę, która nie była jej specjalnie potrzebna.
Daj znać jak wyjda badania.

Pieszczoszka niezła ta Twoja Laura z tym zasypianiem ;D
Powodzenia u stomatologa.

Olisia bardzo ładne mieszkanko, naprawdę mi się podoba. Widzę, z trochę rzeczy z ikei, ja ostatnio oglądałam te same krzesła, niestety tylko na necie, bo do sklepu mam daaleko :((

Kugela ale się uśmiałam z tego filmiku :D:D

Suse współczuje bólu głowy, ale dobrze, że mąż Cię poratował. Mój też czasem tak robi, albo np. jak jest brzydka pogoda typu leje deszcz lub mocno wieje, to przywozi mi świeże pieczywo i takie tam.

Fiore no nie pogada :)) . Chętnie bym obejrzała te sceny w których brałaś udział.
O swoich marzeniach napiszę może później, bo teraz musze nieco mieszkanie ogarnąć.

Jeanta i inne mamy ząbkujących dzieciaków (czyli prawie wszystkie) kciukasy żeby jak najłagodniej to przeszło.

Do góry