pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Ale sie wkur..!!!!!!!!!!! poszłam zrobić zdjecie panoramiczne zebów ktore na jutro potrzebuje! A gościu do mnie ,ze mi nie zrobi bo mam kolczyk w nosie i mam go wyjac!
Mówie mu ze jest wrośniety juz chyba z 6 lat i nie dam rady go wyjąć a ten ze go to nie obchodzi.Mówie mu co to przeszkadza? a on ze nie wyraznie wyjdzie zdjecie.Dzwonie do dentystki mówie jej co i jak a ona ze to nic nie przeszkadza i niech mi to zdjecie zrobi.Wyjdzie jakie wyjdzie ale bedzie.Ide znowu do gościa a ten do mnie a pani dalej z kolczykiem-DOWIDZENIA!!! a ja mówie,że chce zdjecie z kolczykiem a on: DOWIDZENIA PANI PORAZ KOLEJNY!! pier...olony debil!!!
Jutro ide gdzie indziej zrobić zdjecie !! mam dosc!!
jeanta jak miała jakieś 2 miesiące.
Olisiaa moge sie wprowadzić ?? hehe
natalka ten gość wygląda ostro...
Mówie mu ze jest wrośniety juz chyba z 6 lat i nie dam rady go wyjąć a ten ze go to nie obchodzi.Mówie mu co to przeszkadza? a on ze nie wyraznie wyjdzie zdjecie.Dzwonie do dentystki mówie jej co i jak a ona ze to nic nie przeszkadza i niech mi to zdjecie zrobi.Wyjdzie jakie wyjdzie ale bedzie.Ide znowu do gościa a ten do mnie a pani dalej z kolczykiem-DOWIDZENIA!!! a ja mówie,że chce zdjecie z kolczykiem a on: DOWIDZENIA PANI PORAZ KOLEJNY!! pier...olony debil!!!
Jutro ide gdzie indziej zrobić zdjecie !! mam dosc!!
jeanta jak miała jakieś 2 miesiące.
Olisiaa moge sie wprowadzić ?? hehe
natalka ten gość wygląda ostro...