reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ale sie wkur..!!!!!!!!!!! poszłam zrobić zdjecie panoramiczne zebów ktore na jutro potrzebuje! A gościu do mnie ,ze mi nie zrobi bo mam kolczyk w nosie i mam go wyjac!
Mówie mu ze jest wrośniety juz chyba z 6 lat i nie dam rady go wyjąć a ten ze go to nie obchodzi.Mówie mu co to przeszkadza? a on ze nie wyraznie wyjdzie zdjecie.Dzwonie do dentystki mówie jej co i jak a ona ze to nic nie przeszkadza i niech mi to zdjecie zrobi.Wyjdzie jakie wyjdzie ale bedzie.Ide znowu do gościa a ten do mnie a pani dalej z kolczykiem-DOWIDZENIA!!! a ja mówie,że chce zdjecie z kolczykiem a on: DOWIDZENIA PANI PORAZ KOLEJNY!! pier...olony debil!!!
Jutro ide gdzie indziej zrobić zdjecie !! mam dosc!!

jeanta jak miała jakieś 2 miesiące.

Olisiaa moge sie wprowadzić :D ?? hehe

natalka ten gość wygląda ostro...

reklama
suzi - grey krazy jako ebook po bb. Jak mi podasz maila na priva to Ci moge podeslac oba tomy. Ale ostrzegam: wciaga i trduno sie oderwac :-p

Laski: skad wezmiemy trzeci tom? :sorry2:

Suzi dziekuje uspokoilas mnie- bo mnie te szybkie oddychanie niepokoilo- czlowiek i ta wyobraznia:wściekła/y::wściekła/y:
greya czytamy na kompie jak chcesz suzi to dawaj na pw email to ci wysle...
... apropo wyobrazen greya- to ja wyobrazam go sobie jako ciemnego blondyna:zawstydzona/y:

Anik dlaczego balabys sie na pogotowie przy 39,5 stopni goraczki?
Olisiaaa mieszkanko macie na prawde super wykonczone i urzadzone- tylko pozazdroscic :)

Ostatnia edycja:
No zobaczymy ile uda mi sie przeczytac, a mozna to wydrukować? bo nienawidzę czytać na kompie :wściekła/y: Papier to papier...na monitorze nie czuje tej magii :zawstydzona/y:

Andav ja przy pierwszej gorączce prawie chodziłam po ścianach oczywista sprawa z nerwów. A miał ponad 38.
Prwdziwy horror przeszłam jak Ali mial ponad 40st i nic nie pomagalo :-( Naprawdę najgorszemu wrogowi nie zyczę:no: Letnie kąpiele, mokre skarpetki, ba nawet caly byl poobwijany mokrymi pieluchami, bo po prostu parzył , do tego doszły drgawki...ehhhh nie chce tego pamietać :zawstydzona/y::-(
Andav kontroluj temp a na pewno bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&

Kugela jak to skad z Chomiczka :D specjalnie na ta okazje uzupelnie konto :p i zapłace te 2 zł i se sciagne :D byc moze znajde na torrencie jakims, jak 1 czesc . mysle ze na poczatku lutego juz bedzie w necie krążyc ;)

Kugela dobre dobre hahaha

Ostatnia edycja:
a podzielisz sie natalka? ;-) Ja tu w Germanii moge miec tom trzeci chocby i jutro ale tylko po niemiecku (ewentualnie w oryginale) ale ja juz sie przyzwyczailam do polskiego tlumaczenia - kazdy tlumacz wszak troche inaczej tlumaczy i brzmienie niemieckie pewnie jest inne niz polskie czy oryginal, nie czulabym sie jakbym czytala kontynuacje tylko zupelnie inna ksiazke a to mi nie w smak :sorry2:

suzi warto przeczytaj :D

kugela a no pewnie ze sie podziele :D chyba ze Zaneta mnie uprzedzi :D bo ona tez zapewne bedzie szukać ;) wiem ze juz na chomiku jest 3 czesc tzn jest nieoficjalne przetłumaczonych 9 rozdzialów przez kogos tamś ...ale ja zaczekam na orginał po polsku mam nadzieje ze ktos szybko wrzuci do sieci :)

reklama
Do góry