reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Kugela to co pokazalas to widac ze jest zmontowane ze scenek z innych filmow i ja czytalam ze ta aktorka ( a znam ja z innego serialu ) jest tylko brana pod uwage tak samo jak ten aktor ...oni obsady jeszcze nie maja tylko jakies pomysly na nia .

Kugela - no na ilość bodźców .. Przecież o tym pisałyśmy :-);-)Sama napisałaś, że m.in. stosujecie zasadę 2 h czy prosicie o wyłączenie tv :-)

Anik, na pewno niedługo się to wszystko ureguluje :-)

Olisiaa - super mieszkanko, pięknie.Bardzo mi się podoba.

no dokladnie kugela- widze to tak samo

Ciekawa jaka noc nas czeka- mlody spi nie spokojnie i tak...szybko oddycha- tez tak mialyscie przy goraczce?

Mi najbardziej pasuje ten aktor z branych pod uwagę .....ale to dlatego ze ja go lovam hahaha
s035.gif
s045.gif
ian_somerhalder.jpg i chetnie bym sobie popatrzyła na takie sceny z jego udziałem hahaha ....a film obejrze a co :D

Andav mój nie miał jeszcze gorączki wiec nie pomogę

no fakt, DrAsia, czytam forum po lebkach, bo nadrabiam pospiesznie :zawstydzona/y:

Nasz dziec zasnal wczoraj o 2 w nocy :szok: A malz ma wyjechac w delegacje na 3 dni, przy takich wiatrach to w kaftanie mnie wyniosa :cool2:

Kugela, dasz radę.

Andav, moja mała tez śpi niespokojnie.. kurde nie wiem co jest.. budziła sie już kilka razy z płaczem.

idę spać, bo nie wiem jaka nocka mnie czeka. Dobranoc

Olisiia piekne mieszkanko :tak: Jak mi sie marzy takie małe:sorry2:
Ali tez śpi niespokojnie...:-( cos czuje ze bedzie ciezka noc:-(
Andav Ali przy gorączce oddychał zdecydowanie szybciej niz zwykle, wiec mysle ze to normalna reakcja:tak: Nawet mocno pojękiwał :-( Mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie i sa to ząbki :*
A odnosnie tego greya to skąd macie tak masową ilośc książek? :confused: :-D tez bym chciała :zawstydzona/y:

reklama
Olisiaa super mieszkanko

Jasko dzis jeszcze nie spi gada sobie , mam nadzieje ze niedlugo padnie biedak. Dzis mial temperature ale to od zabkow bo strasznie pcha wszystko do buzi chyba ida mu nastepne. Maly robi z 5 kup dziennie i kazda jest inna wiec ja sie nimi nie martwie bo duzo tez zalezy co zje a do tego na zabki sa luzniejsze kupki.

Do góry