suzi1
Kocham Cię synuś
Andav dzieki Bogu jak Ali dostał takie temp bylismy w szpitalu, chyba bym oszlała w domu :-( Co 4 h dostawał pr/gorączkowe tylko trzeba pamietać aby byly to leki z dwóch róznych grup, bo teoretycznie podaje sie ten sam typ co 8h. (Ali dostawał Kidafen[nie wiem jak to sie pisze] i paracetamol Nawt lekarze byli w szoku ze tak szybko rosnie mu gorączka i za nic nie chce spadać:-(
Kochana spokojnie, przy temperaturze moze być niespokojny, marudny, potliwy. Ja mierze takim termometrem do czoła, w pupie dzis nie gmeralam bo luzne kupki sa i tak jak dziewczyny pisze -5 kreseczek
No i czesto przy zabkowaniu pojawia sie katar
Dokladnie Anik, dlatego gdy przy gorączce dziecko staje sie apatyczne (+ inne chechy odwodnienia) nalezy natychmiast udac sie do lekarza.
Kochana spokojnie, przy temperaturze moze być niespokojny, marudny, potliwy. Ja mierze takim termometrem do czoła, w pupie dzis nie gmeralam bo luzne kupki sa i tak jak dziewczyny pisze -5 kreseczek
No i czesto przy zabkowaniu pojawia sie katar
Dokladnie Anik, dlatego gdy przy gorączce dziecko staje sie apatyczne (+ inne chechy odwodnienia) nalezy natychmiast udac sie do lekarza.
Ostatnia edycja: