Yolanta
Kicia
Wysmaruję Wam odpowiedź na fb, ale dajcie mi chwilkę, bo będziecie mieć lekturę do poczytania, muszę to przeklawiaturować, a dziecko mi właśnie uskutecznia wspinaczkę na bujaczek, uspać go czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yolanta no wiem, przepraszam- ale tak napisalas ze we wszystkim ci go przypomina ze az mnie skrecalo- ale toc to nic zlego- z piprzykiem, fajnie;-) i do tego ten wpis na fb zes rozbita na milion kawalkow.... ech ale przyznam ze troszke cie rozumiem bo i moje wspomnienia sie obudzily grrrandav ciekawska babo! ;-) Chodziło mi o charakter, ale jak już TAK ciekawa jesteś to na fb mogę popisać, a nie tak otwarcie tu
yolanta musze zapytac:-)- mowisz ze twoj ex przypomina greya- to znaczy ze on tez lubil taki ostry seksik?