Dusia &&& za prace meza!Duzo o Was mysle i przesylam kciuki realnie zacisniete!!!
Czarna po pierwsze,to przytulam zarowno Ciebie,jak i dzieciaczki bardzo,bardzo,ale to bardzo mocno.Szkoda,ze tylko wirtualnie,ale masz moje mysli i przesylam najwiecej pozytywu na jaki mnie stac,niech zycie zaskoczy Cie w przyszlosci juz tylko dobrymi rzeczami,milymi zdarzeniami i prawdziwa miloscia!!!
Moim zdaniem robisz dobrze wyjezdzajac do PL,masz tam kogos a nie bedziesz sama jak palec w UK.Co do rozwodu,to po moim doswiadczeniu osobistym i moich znajomych,czasem rozwod jest dobry i dla dzieci.Bo co jest lepsze,zycie z rodzicami ktorzy sie nienawidza i czuja sie zmuszeni mieszkac razem,klocac sie oczywiscie "dla dobra dzieci" robiac im wielka krzywde,czy zycie z rozdzielonymi rodzicami,bardziej skomplikowane i pewnie czasem smutne,ale nie majace tej "negatywnosci" tylko wiedze,ze rodzice sie nie kochaja,ale kochaja nas-dzieci?Jako dziecko z rozwodu i "prawie kolejnego rozwodu",poradze Ci tylko jedno(nie musisz mnie sluchac),przedstaw dzieciom sytuacje w calej prawdzie i pozwol niech oni zareaguja i zdecyduja na to co beda chcieli zrobic z Wami,Rodzicami. Jeszcze raz mocno przytulam.
Ja cierpie na bezsennosc zimowa,a raczej spie w glupich porach,o kazdej porze dnia i nocy,kiedy moge,szkoda ze tylko podzielnie.Powodow wiekszych nie mam nocnej bezsennosci,wiec zrzucam wszystko na zmiany klimatyczne i zblizajaca sie,a spozniajaca @ (u mnie spoznienie to regula,a w ciazy napewno nie jestem).Leo wczoraj przeraczkowal na kolankach i do przodu,parenascie cm,ale satysfakcja niesamowita.
Buziaki dla potrzebujacych i nie.
Ah,zapomnialam
Pieszczoszka,ogranicz dawanie uwagi Laurze,zaczynasz ja powaznie rozpieszczac(efekt przeczytania wielu Twoich postow i moim zdaniem,jestes przeczulona na pare rzeczy,za duzo sie martwisz wyluzuj Slonce
* ),zycze Ci zebys nie miala problemow,bo skoro 8msc potrafi zawinac Was wokol palca,to co bedzie za pare lat?Mowie to dla dobra Was wszystkich,znam nie jeden zyjacy przyklad takiego zachowania,ale wierze ze bedzie dobrze
*