reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej :)
My jestesmy jeszcze u chrzestnej,ale wracamy dzisiaj wieczorem lub jutro rano:)Emmusia ladnie nocki przesypia w nowym miejscu.Dostała od cioci krzesełko do karmienia:)Doczytam Was jak wrocimy do domciu i napisze wiecej :)
Pozdrawiam:-)

reklama
Witam mamuski:)!!!
Nie odzywalam sie ostatnio bo duzo sie u mnie dzialo i nie mialam czasu wejsc na bb. Tak w skrocie napisze co sie dzialo u mnie a pozniej postaram sie Was doczytac.
Zmarla tesciowa (wczesniej pisalam ze chorowala).
Przez ten stres dostalam @ :/ a tak sie cieszylam ze dlugo bylam bez. Do tego Jasko coraz mniej je cyca ( je rano i w nocy sporadycznie w dzien:(), ale jak to moj maz mowi kiedys musi sie skonczyc cycowanie, kaze mi sie cieszyc ze i tak dlugo go karmilam.
Mlody nauczyl sie zasypiac trzymajac mame za nosa:szok:. Sam nie potrafi siadac ale jak sie go posadzi to siedzi i sie nie obala , tylko ciezko mu ogarnac jak to zrobic zeby samemu usiasc, chyba ze sie mu przytrzyma nozki to siadzie sam.
Sorki ze chaotycznie pisze ale mlody na kolanach i wyrywa mi lapka.Teraz postaram sie juz byc na bierzaco.
Pozdrawiam wszystkie majoweczki i dzieciaczki
Duzo zdrowka dla wszystkich chorowitkow duzych i malych.

Aga współczuję :(
Pieszczoszka przechodziłam to samo z zębem tylko co gorsze to nie mogłam wziąć mocniejszych tabletek tylko paracetamol a dziś akurat idę do dentysty może mi skończy w końcu tego zęba będzie kanałowe leczenie i za tago nieszczęsnego zęba muszę zapłacić 250 zł ale byle go uratować i by nie bolał..
Niuska super prezent mała dostała na pewno się przyda napisz więcej wieczorem jak tam było :-D
Andav jak przestałaś karmić mały szybko złapał butle ? bo ja też już bym chciała na butle przejść bo młody mnie po cycach tak gryzie że nie raz wytrzymać nie mogę , tylko że on nie chce butelki :(
Dr Asia ja też mam podobny zawód co dokładnie robisz w swojej pracy jak można wiedzieć??
Zaneta oby szybko ząbek wyskoczył u nas jest to samo ....

A ja dziś tak sobie pomyślałam że chciała bym pójść na pół etatu do pracy .. tylko gdzie znależc tą pracę na tym podkarpaciu :( te 4 h by mi dobrze zrobiły i małemu też jak by z babcią troszkę poprzebywał...:-D

Aga ja też szybko teściowa straciłam oj bardzo Ci współczuję.Co do cycowania to u nas też mała spija tylko noca w dzień to ona czasu nie ma :-(ale i tak choćby noćą mam zamiar jeszcze karmić jak długo się da:tak:

Ja po dentyście.. mam zapalenie i jakiś torbiel w zębie czy coś :-(
Dzis miałam czyszczonego zeba i zakładany opatrunek . W sumie mam zaplacic za wszystko 600zł.
dzis dałam 50zł za to czyszczenie w piatek mam jakas odbudowe zeba czy cos i mam dać 100zł plus 80zł za jakies zdjecie. w poniedziałek kanałowe okolo 250-300zł jestem załamana..
ciekawe jak mam zyc cały miesiac.... az mi słabo z tego wszystkiego..
chyba odpuszcze tego sylwestra

Andav - tak piszę z pracy. Jeszcze 1,5h i jadę po moją córeczkę :)
Aga - moje kondolencje...
Pieszczoszka - ale kiepsko...
:-(
współczuję. Ale znam ten ból z kasą. Mój mąż też często ma takie akcje... A nie mogłaś iść na nfz?
Aga - jestem specjalistą ds. rozwoju nowych produktów i technologii w firmie produkcyjnej (spożywczej). Zajmuję się rozwojem nowych i modyfikacją istniejących receptur oraz technologią produkcji. To tak ogólnie.

reklama
Witam sie ;-)

Aga wyrazy współczucia :-(

U nas dzisiaj snieżnie bylo od rana wiec zaliczylismy z małym pierwszy spacerek w sniegu ;-)
a tak nocka normalna , nic nowego sie nie dzieje :-p

buziaki milego dnia :************

Do góry