reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

My po 2h spacerku, zmarznięte ale młoda padła więc warto było:-) Ciekawe na ile:-)
Aga współczuje, trzymajcie się:-)
Pieszczoszka współczuje ale może faktycznie trzeba by na NFZ pójść wtedy pewnie byłoby taniej:-) Kanałowe jest nieprzyjemne ale nie boli:-)
DrAsia i jak pierwszy dzień w pracy minął? I jak Amelka?
Kasiula ja też bym chciała pójść do pracy a też tutaj nie ma zbytniego wyboru:no:
Miłego popołudnia:-)

reklama
Aga kondolencje- przytulam:-(

Pieszczoszka- kanalowe nie boli jak masz znieczulenie:-pnajfajniej jest jak ci te korzenie zeba wyciaga:-p chyba ze to do kanalowego nie nalezy:confused:

Kasiula nie mialam problemow- problemy z karmieniem butelka mialam wczesniej we wrzesniu-ale to jeszcze karmilam piersia, mialam zapalenie i sciagalam z jedenj piersi mleko- za chiny ludowe nie chcial pic z butelki- a teraz poszlo calkiem szybko- bylismy normalnie w szoku jak zaczal ciagnac bo ile bylo stresu wtedy we wrzesniu to mozesz sie domyslec- zwlaszcza ze byl wtedy glodny. Probuj od czasu do czasu mu dawac butelke czasem dzieci maja jakies fazy ze nie chca ciagnac a innym razem juz ten problem nie istnieje.

.... my dzis w domu caly dzien- wieje, leje i jest jakos depresyjnie: urzadzilismy mlodym plac zabaw na podlodze i sie wyglupialismy- fajnie tak czasami :p teraz urzadza sobie drzemke

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka ja miałam leczonego kanałowo - bez znieczulenia, ząb był martwy nie bolało. Mój mąż za to miał ochotę pogryźć z bólu dentystkę (a dostał znieczulenie) więc reguły nie ma.

Ja powoli sprzątam... tak dokładniej - żeby przed Świętami już tylko ogarnąć z grubsza. Krzyś właśnie przesypia porę swojego obiadu.

Nocka dziś taka sobie - padł po 20, ok. 21 pierwsza pobudka, potem o 22 kolejna, a potem ok. północy. Masakra. Dzisiaj też jakiś nie w sosie jest.

Aga - najszczersze kondolencje.

Andav - w kanałowym kanał czyszczony jest miazgi - czasami zdarza się, że jednak człowiek poczuje, jak mu na żywca jakiegoś nerwa wyciągną - oczywiście mój mąż zdążył się przekonać, jak to boli - ma chłopak pecha po prostu...:baffled:

Ostatnia edycja:
No dala Stasia buziaczek i czy są wśród nas jakieś Barbary,Basie,Baśki,Basiunie etcetera ?:-):tak::-DJa jako Basia z imienia drugiego chcę złożyć życzenia i waszym mężom górnikom jak tacy są:-)

Pieszczoszka szkoda ze nie poszlas na nfz z bolem zeba musza cie przyjac i nie musisz sie zapisac na godzine tylko wchodzi sie bez kolejki ewentualnie sie czeka az obsłuza pacjenta. Jezeli jest to leczenie kanałowe z tego co sie orientuje to na nfz nie mozna tego zrobic bo nie jest refundowane, ewentualnie moga usunac albo mozna zrobic za opalata. MAz miał jakies pol roku temu robione wlasnie kanałowe i tez placil. Nie chciał znieczulenia i potem załował, bo na zywca wyrywali czy upalali nerw. MAsakra. Ponoc bol nie do zniesienia. W Poznaniu u naszej stomatolog placiłby 220zl a w nas w Srodzie 180-200zl

she naj, naj naj dla Stasia

reklama
tam gdzie poszłam to najtaniej .. za to co bede miec robione wszedzie wołają 1000zł ;/
miał ktos leczenie kanałowe??? boli to???
Pieszczoszka miałam kanałówki w ilości 8 .
Wszystkie ze znieczuleniem ,ale ja mam nadwrażliwość ,wiec i tak czułam .
Bolało niemiłosiernie,ale tu reguły nie ma. Najbardziej boli samo wyciaganie nerwu .:baffled:
A potem to już ząb jest martwy ,więc ból mniejszy .
U mnie jest tak .
Czyszczenie zatoki 50 zł
kanałówka 80 zł za każdy kanał,
opatrunek z podtlenkiem 20 zł
odbudowa zęba 100 ;-):sorry2::sorry2:

Aga moje kondolencje (*)

A u mnie zakręcony dzień .
O 10.15 obudził mnie kurier :szok::-D:-D:-D
Na 11 przyszli p.Ania z p.Arturem do sprzatania i poszli dopiero niedawno.
Mała ma jakiś dzień dobroci i śpi od 14.30 do teraz :-D:-D:-D
Uciekam ,bo zaczęłam sukieneczkę małej robić ,więc szkoda czasu na kompa

Do góry