reklama
pieszczoszka - ja jestem bardzo zadowolona ze swojego szamponu i odzywki ale jest to firma lokalna, nie koncern, w PL chyba przede wszystkim przez neta:
szampon z henna (ale odbarwiona, wiec tez do blond i wszystkich innych):
Sante Ekologiczny Szampon HENNA VOLUME 200ml (2837022879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
odzywka:
Sante Odżywka/Płukanka do włosów Brilliant Care (2793650969) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wlosy mi sie nie elektryzuja (choc po niektorych szamponach bywalo i to niezle - moznaby pokoj oswiecac zdejmujac/nakladajac sweter ;-)), rozczesuja bez problemow (a ja mam straszne kudly z tendencja do mega koltunow), nie sa przesuszone ani przetluszczone
szampon z henna (ale odbarwiona, wiec tez do blond i wszystkich innych):
Sante Ekologiczny Szampon HENNA VOLUME 200ml (2837022879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
odzywka:
Sante Odżywka/Płukanka do włosów Brilliant Care (2793650969) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wlosy mi sie nie elektryzuja (choc po niektorych szamponach bywalo i to niezle - moznaby pokoj oswiecac zdejmujac/nakladajac sweter ;-)), rozczesuja bez problemow (a ja mam straszne kudly z tendencja do mega koltunow), nie sa przesuszone ani przetluszczone
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
suse tez mam taka suszarke ;p jak pracowałam w irl . i fajnie zarabiałam wywaliłam na nią prawie 100 euro super są te suszarki ! szkoda tylko,że jest kosmicznie duża i kabel mega długi nie raz sie zawinie mi miedzy nogi .. kiedys sie o niego zabije
andav - ja to tlumaczylam jak najbardziej fachowo-ogolnikowo, bo nie wiem, jaka macie konkretnie sytuacje ;-) U nas jest tak: ja mam podwojne obywatelstwo, maz Niemiec, slub w DE, niemiecki akt slubu umiejsowiony w PL, Oliver urodzony w DE i ma niemiecka metryke (jako obywatel BRD). I my mamy zaniesc do USC w moim rodzinnym miescie metryke Olivera po polsku (tj. albo miedzynarodowa z DE w roznych jezykach, w tym polskim lub po niemiecku + tlumaczenie przysiegle) i kopie naszego umiejscowionego aktu slubu. Jezeli nie zalatwialabym tego osobiscie to urzednik moze (ale nie musi) zazadac od mojej mamy mojego pelnomocnictwa na pismie. A potem polsma metryke nalezaloby wyslac do polskiego konsulatu w DE.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
suzi dzień dobry
reklama
Podziel się: