reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Ja na dzisiejsze wyjście od rana założyłam Młodemu: body na długi rękaw, rajstopki, spodenki, skarpetki, cieplejszy sweterek i na to kurtka, czapka, szalik. No i kocykiem przykryty.

Byłam się u pulmonologa z tą szczepionką zapisać. Termin mam na 14 grudnia, na dzień w którym przyjmują dzieci z gruźlicą. Po prostu urwa taaaaaak baaaaardzooo się cieszę. Głupia jestem, mogłam się nie zgodzić na szczepienia, przecież o tym myślałam.

reklama
Z ozdób świątecznych mam gwiadę betlejemsjką w doniczce:) No i jeszcze wczoraj kupiłam Mikusiowi dwie skarpety na prezenty:) A choinkę ubierzemy bliżej świąt, bo ubieramy żywą to by do świąt padła:)

Dziekujemy dziewczynki za pamiec- zwlaszcza ze ja czesto o was zapominam :*

Maly spi- ja leze i kwicze, obiad zrobiony, ja tez- jak sie obudzi to wybywamy gdzies pochodzic.

.... z tym ubieraniem tez mam problem- nigdy nie wiem ile tych warst ma byc zeby mlody mi nie zmarzl- u nas tez juz zimno tylko 3 stopnie brrrrrr

dziewczyny jakiś używacie szamponów ,odżywek ??? Może coś polecicie? często zmieniam szampon i odżywki teraz używałam czerwonego fruktisa i tej samej odżywki ale nagle przespał mi pasować ..

dziewczyny jakiś używacie szamponów ,odżywek ??? Może coś polecicie? często zmieniam szampon i odżywki teraz używałam czerwonego fruktisa i tej samej odżywki ale nagle przespał mi pasować ..
http://dobreprodukty.pl/images/offers/thumbs/931654.jpg Jeśli to ten to sie nie dziwie- jest z olejkiem arganowym, który niesamowicie obkleja włosy.
Najlepszy dla mnie jak na razie patent, to używanie kilku różnych, tanich szamponów, na zmianę (jeednego dnia jeden, drugiego drugi...) i kilku różnych odzywek nakładanych przedd i po umyciem włosów.

ja od lat Kafeteria - Damska torebka - Intensywna regeneracja - szampon z odżywką 2w1 do włosów suchych lub zniszczonych ten choc ten niemiecki inaczej wyglada- oddzielnie szampon i oddzielnie odzywke- uzywalam juz wielu i wszystkie przyprawialy mnie o lupiez- ja jak cos sprawdze i mi pasuje to juz jestem wierna :-p a sayos czy jak to sie pisze to juz w ogole porazka- w ogole wszystko od schwarzkopf:szok:

azula tak pomyslalm o tobie czytaja pewnego bloga moze ci sie przyda? babka szukala niani przez ta strone i wcale nie kogos z papierami tylko z fajnym podejsciem do dzieci! :
http://www.niania.pl/

synek sie juz budzi ale cos tam gada jeszcze do siebie- jejku juz powinien dawno obiad zjesc:szok: pada snieg!!!!! sasiedzi sie kloca....ale mam wesole zycie:-p co tu tak pusto- kurcze mialam czas popisac a tu taka cisza....ok zmykam zapewne zaraz do mojego synusia kochanego

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry