reklama
A ja dzwoniłam do mojej mamy- dziecku dobrze beze mnie, nie płakał i sie grzecznie bawi. Aż mi smutno- moje dziecko sie nie przytula, nie lubi byc na ręku i nie tęskni za nami
Niesamowite! Jest dla mnie jasne, ze dzieci sa rozne ale nie mialam pojecia, ze mozna byc az tak niezaleznym w takim wieku.
Natalka - gratuluje postepow motoryczno-dentystycznych i oczywiscie buziaki na 7 msc :-)
Andav - calusy rowniez dla Nathanka** Dzwonilam dzis do konsulatu i po 1000krotnym przelaczaniu od Annasza do Kajfasza dowiedzialam sie, zy tylko w USC zameldowania w PL mozna umiejscowic akt urodzenia. Do tego potrzebny jest miedzynarodowy akt urodzenia (lub niemiecki + tlumaczenie przysiegle), kopia umiejscowionego aktu slubu i ewentualnie pelnomocnictwo dla osoby, ktora to zalatwia, czyt. np. babci. Potem przesyla sie polska metryke do konsulatu i to oni wystawiaja PESEL (juz takim malym dzieciom? ja dostalam swoj PESEL dopiero na 18tke ) Powiedzialam o tym malzowi a on mi wyjechal z pytaniem co ze sluzba w wojsku... "bo jak Polska wywola wojne z Rosja to co? - nie bedzie mogl pojechac do Polski. No tak ale jakby Niemcy zadarly z Francja to moglby przeczekac w Polsce" (cytat - nawiasem mowiac tak Niemcy postrzegaja polska polityke - jako draznienie Rosji) Wrylo mnie. Jako kobieta wogole o tym nie pomyslalam Poki co nie ma ani armii poborowej w PL ani w DE ale kto to wie, co bedzie za 20 lat. I teraz nie wiem, czy podwojne obywatelstwo byloby atutem czy problemem Z dziewczynkami nie ma takich dylematow.
Annte - my mamy ambitny plan po raz pierwszy przyozdobic na swieta dom "po niemiecku" tzn. w advent zaswiecic ludowa ozdobe z Erzgebirge ale adwent sie zaczal a ozdoba nadal w szafie
Katasza - rychlej poprawy zdrowka dla Was obu i zdrowych przyrostow wagowych dla Uli
U nas noc okropna. Spalam moze 5 godzin i czuje sie przez to oczywiscie chora. Wrr
Pieszczoszka co do szamponów i odzywek to uzywam z tej firmy Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.twojewlosy.pl/data/gfx/pictures/large/2/7/2872_1.jpg
my tez zaliczylismy pierwszy spacer w sniegu i nowym kombinezonie. Mam nadzieje ze ten sie sprawdzi, bo juz trzy przetestowalam
byłam dzis u klientki tzn sasiadki rodzicow i olka zostala z moim tata i znowu mu tak plakała ze musialam wracac, w sobote było to samo. Stwierdziłam ze chyba mnie nie widzi i dlatego placze bo jak przyszłam, to po chwili sie wyciszyła i było ok. Masakra ciezko bedzie ja gdziekolwiek zostawic
my tez zaliczylismy pierwszy spacer w sniegu i nowym kombinezonie. Mam nadzieje ze ten sie sprawdzi, bo juz trzy przetestowalam
byłam dzis u klientki tzn sasiadki rodzicow i olka zostala z moim tata i znowu mu tak plakała ze musialam wracac, w sobote było to samo. Stwierdziłam ze chyba mnie nie widzi i dlatego placze bo jak przyszłam, to po chwili sie wyciszyła i było ok. Masakra ciezko bedzie ja gdziekolwiek zostawic
anik.
Mama Krzysia :)
Pieszczoszka - ja używam szampon Timotei ten nowy Jericho Rose (akurat 2 razy go w promocji dorwałam, dlatego )- bardzo fajny, a odżywkę z Gliss Kur - tą żółtą w sprayu. Ach i ja codziennie jedwab w końcowki wcieram, bo mam suche i mi się rozdwajają i łamią
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
anik ten szampon uzywałam ale ten biały nie rózowy nawet spoko ale nie z ta odzywka co mam.ja do końcówek używam serum z avonu
olisia a ten szampon przez neta zamawiasz?
olisia a ten szampon przez neta zamawiasz?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
będe musiała go wypróbować . A mam jeszcze pytanie nie elektryzują sie po nim włosy ??
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja też używam taką do spłukania ale np po niektórych szamponach to masakra z tym elektryzowaniem... przynajmniej u mnie
Podziel się: