reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
annte - Ninka ma cudne wloski! Dziewczynka jak malowanie :-)

Katasza
- iloma dziecmi opiekuje sie jednorazowo (srednio) jedna wychowawczyni w zlobku?

Godz. 23 a dziec sie wybudzil rzeszki. Oooooo :baffled:

Annte - Nincia śliczna :) a Twojej znajomej z całego serca współczuję... Powiem Ci, ze ja ostatnio sobie nasze forum przeglądałam - wpisy z czasów brzuszka i mi się tak dziwnie zrobiło... zatęskniło trochę za tym :)

Kugela - współczuję, ale może niedługo zaśnie?

Mnie właśnie podrażnił chyba krem... Zużyłam prawie cały słoiczek i dzisiaj po nałożeniu buba :( masakra :(

ta, anik, to juz ze 2,5 tygodnia jak wredziolek przed polnoca nie zasnie :baffled: Ale ja sie choc poloze, korzystajac ze maz chustuje ;-)

annte - jak sie udal wypad do kolezanki?

Dziewczynki j tylko na chwilkę .
nic nie czytałam przepraszam ,ale czasu nie mam.

Dziś znów miałam telefon ze szkoły.
Młody na technice nie chciał figur geometrycznych rysować ołówkiem tylko długopisem i o to afera była :baffled::baffled::baffled:
Mądra wspomagająca zabrała mu kartę pracy ,ąz się wyciszy i weźmie ołówek do ręki :szok::szok:
A on na to miejsce wstał i przesunął stolikiem w kierunku nauczycielki tak mocno ,że w biodro dostała.:baffled::baffled:
W efekcie i tak nie narysował tych figur wcale i tyle wygrali :baffled::baffled::baffled:

Ale coś się ruszyło po mojej wczorajszej interwencji u wychowawcy .P.Janka dzwoniła i rozmawiałyśmy prawie godzinę .
Jednak jak się chce to można .
Kubuś na plastykę i technikę będzie dostawał gotowe szablony lub jakieś schematy i będzie indywidualnie oceniany .
Ponadto tydzień wcześniej już mają go informować co będzie robił na kolejnych zajęciach.
Powstanie dla niego specjalna sala do wyciszeń :szok::szok::-):-):-)
:-)Wychowawca mnie dziś pytała co powinno być w takiej sali i jak ma ona wyglądać :szok::szok::-):-):-):-)
Cały program będzie na nowo specjalnie pod Kubusia ułożony i zapisany w IPET.
Tego IPETU kazała mi nie podpisywać .
Podejmą próbę nie używania wyrazu NIE w stosunku do Kuby.
Lekcje ma oceniane buźkami ,a przerwy będą oceniane naklejkami .Za każdą przerwę bez bójki młody będzie dostawał naklejkę .
W chwili gdy młody buja się na krzesle i nie może nad tym zapanować będą zamieniać krzesło na piłkę :tak:
Wszystkie uwagi negatywne mają być zamienione na pozytywne ,czyli wreszcie mam to o co walczę od 1 klasy.:tak::-D:-D:-D
Jednak jak się chce to można wystarczyło,że wychowawca się o wszystkim dowiedział i już zmiana decyzji .

Witajcie porannie:-) Młoda obudziła się przed 7 i parę minut temu poległa na pierwszą drzemkę, pogoda znowu dziwna i nie wiem czy znowu będzie spacer w deszczu czy nie będzie spaceru w ogóle:no:
Tynka powodzenia:-)
As fajnie że coś się ruszyło ale jeszcze chyba długa droga przed Wami:-)
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich, kciuki i zdrówka dla potrzebujących:-)

reklama
annte cudna Nina,śliczne ma wloski :)

Drasia jadła mleko,sucharki,marchewke z ziemniakiem i sok marchewkowo-jabł.

kasiula on upiera się przy swoim i broni się pozytywami na allegro i tak dalej..
(mojej mamie podkład spasował więc niech sobie weźmie ..)
ja już nigdy nie będe kupowałą kosmetyków na allegro !

katasza nie wiedziałam,że mają zniżke. a to w każdym rossmanie>??

swoją drogą jakich podkładów używacie ???

annte strasznie ;( . Sebastiana kolegi żona w 39 tyg miała taką samą sytuacje,dziecko też się owinęło i udusiło ;(

Pisałam wam o moim plamieniu .. dziś to już normalny okres!! zaznaczam,że okres miałam 14listopada i skończył się 20 listopada!! więc to 2 okres w miesiącu.Myślicie ,że to może być wina tabletek anty? tz odstawiłam je przed tym okresem 14. A wcześniej jadłam opakowania bez tej przerwy 7 dniowej żeby nie było okresu bo nadżerka miała się zagoić.Więc chyba nie mam czym się martwić,że to drugie krwawienie jest????

Do góry