reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Pieszczoszka Kotku - kiedy przed Hanią odstawiałam plastry to dostawałam jeden okres natychmiast, a drugi właśnie tak za tydzień do dwóch. teraz odstawiłam i miałam po odstawieniu i później 1,5miesiąca później, więc może być tak i tak. poczytaj ulotkę z tabletek, pewnie będzie pisało, że może się tak zdarzyć:)

Mysio - ja mam czarne bombki i wyglądają świetnie ze srebrnymi, srebrno - czarnymi i brązowymi plus złote łańcuchy:p babce kapcie z nóg spadły jak zobaczyła, ale po ochłonięciu uznała, że łądnie wyglądają;p

reklama
Pieszczoszka- w każdym rossmanie ale tylko do dzisiaj więc się spiesz.

Kugela- pytałaś o to ile dzieci ma pod opieką jedna opiekunka w żłobku. Reguluje to tzw. ustawa żłobkowa, która mówi, że jedna opiekunka może mieć maksymalnie 5 dzieci które nie ukończyły roku pod opieką. Dzieci powyżej roku może być więcej niż 8.

As- fajnie, ze się ruszyło i mam nadzieję, że zmiany będą trwałe i podejście nauczycieli się zmieni na stałe.

U nas nocka rewelacyjna (pewnie zapeszę). Ula obudziła się o 3 na karmienie i spała do 6:30 czyli do budzika. Ja natomiast nieprzyzwyczajona budziłam się kilka razy sprawdzić czy wszystko jest ok. W żłobku zostaje dzisiaj do 15 więc na spokojnie wyskoczę na zakupy, zrobię obiad i o ile się nie rozpada to umyję ostatnie 2 okna. Od poniedziałku będzie już chodziła na 8 do żłobka a od czwartku będzie zostawała na 8 godzin.

Hej dziewczyny )
u nas nocka dzisiaj nawet fajna jak przy ząbkowaniu . Wczoraj jak dotknelam dziąsełek małego to juz mnie ukuł ząbek wiec czekam teraz aż wyjdzie cały;-)
I mały po ponad 6 miesiacach zdecydowal ze juz mu nie jest potrzebne karmienie w nocy :-) od jakiegos czasu nie jadl ale myslalam ze to tylko tak na chwile ale ze juz troche to trwa wiec mam nadz ze tak zostanie i w koncu przespi cała noc bo cos zawsze na chwile sie przebudzi ,pokreci sie chwile i idzie spac ...:tak:
u nas znowu dezczowa pogoda:eek:

Pieszczoszka ja nie uzywam i nie uzywalam nigdy podkladu wiec nie pomoge ;)

Tynka powodzenia !!!!

milego dnia :***

azula ładnie jej w niebieskim. Zreszta ja uważam ze dziecku zawsze we wszystkim ładnie i w kazdym kolorku :D
little-nina super ze nocka super, oby tak dalej &&&&

Tynka powodzenia,potrzebujacym sie wyspania i czegokolwiek innego wielkie &&&
Pieszczoszka kosmetyki kupuje tylko testujac je poprzednio,czasem moze cos nie wyjsc...a podklad w tak mlodym wieku,to radzilabym Ci tylko na jakies wazne okazje i mniej make-up,bo bez niego tez ladna jestes,a teraz w modzie "mydlo i woda" facetom sie podoba ;-)
Ja jestem po dawce "lekow".Mama z S wyszla na zakupy,bo chcialam zostac sama choc przez chwile-ale teraz leze i ledo rekami poruszam.V cos sie bedzie rozkladac,mlody tez wstal o 7,ale ponownie spi i jakis niemrawy jest,pewnie tez mu cos jest.Ja przespalam cala noc w pokoju V,a do malego Mama wstawala bo S mial nocke.Po moich cudownych lekach,czuje sie jak kosmita.
Jutro mam usg,dzis zaczelam dziwne plamienie ktore okresem nie jest,ale wiem ze majac cyste na jajniku tak bedzie.Oby do jutra i zobaczymy co bedzie.
Splyyywaaam....w doslownym tego slowa znaczeni...odplywam...buziaki!

reklama
fiore mi podkład na bardzoo długo starcza bo jak ide na jakieś ważniejsze wyjście to sie konkretniej maluje na codzień dużo mniej a musze sobie teraz kupić jakieś kosmetyki bo wychodzimy na sylwestra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry