reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Bo jest złośliwa, bo Błażej nie jest już nr 1 tylko ma rywala, bo jakoś tak wszystko mi lepiej w życiu wychodzi... Innych powodów nie znam....

jestem.. jedyne co mam do powiedzenia to "kiedy z moja matką zrobiło się tak niezręcznie, że nie mogę wytrzymać dwóch godzin siedzenia i gapienia się w tv?"

I ja jestem, jakiś zakręcony dzień dziś. Dzieci śpią, ja nawcinałam się ciastek - brr... zawsze stres zajadam słodkim:wściekła/y: a teraz zamierzam ogarnąć chatę bo cały dzień dziś w rozjazdach.
Olissia, zdrówka dla Was.
Pieszczoszka, torcik super:)
Paulinka, siostra przegieła, też bym się wkurzyła.
Miłego wieczorku, zajrzę jeszcze do Was jak ogarnę ten bałagan:)

W końcu Was doczytałam, ale napisałyście!!:szok: Już dawno nie miałam tyle do czytania.
Wczoraj i dziś nie miałam czasu, żeby usiąść do kompa. Moja Amelka jest trochę marudna, ciągle chce na ręce, a mi kręgosłup wysiada, a waży tylko" ok. 7 kg:szok:. Współczuję mamom cięższych Maluszków ;-) Poza tym jesteśmy na etapie fascynacji swoim odbiciem w lustrze :-D. Muszę siedzieć z nią przed lustrem, a ona skacze jak sprężynka i się cieszy do siebie.
Dzisiejszy dzień zleciał nawet nie wiem kiedy, wszystko przez to, że spałam do 11.30 :szok::szok:(Mysiochomis ;-)) tzn. pobudki na mleczko były w nocy, Mała wstała o 7, tata się nią zajął, a ja spałam dalej. Przyniósł ja z powrotem o 9.30 i.... spałyśmy dalej :-).A jakie bzdurne sny miałam :-D:-D
Nie odpiszę wszystkim niestety, jedynie to co zapamiętałam.

Co do forum - znalazłam Was w lutym i od tego czasy czytałam wszystko co pisałyście, przeżywałam Wasze porody (w czasie swojego nawet Was czytałam i oglądam ulubiony serial ;-)skakałam na piłce i czytałam i oglądałam), oglądałam zdjęcia Waszych maluszków, ale jakoś się nie udzielałam - trochę żałuję, bo teraz nie mogę się za bardzo wbić (fakt minął dopiero tydzień od kiedy piszę :-)), ale mam wrażenie, że jesteście dość "ciasną" i zżytą grupą (oczywiście nie w negatywnym sensie). Zobaczymy jak to dalej będzie :-D.

Co do "pampersów" - my nadal na 3 :tak: Używamy pampersów premium care - dla mnie są rewelacyjne, nigdy nie przeciekły, kiedyś kupiłam zielone, ale ciągle były przesikane - nie wiem o co chodziło? Spróbuję jeszcze raz jak przejdziemy na rozmiar 4. Czasem używamy dady - tez są dobre - ale jedyny minus - strasznie czuć siusiu (w sensie zapach) co mnie bardzo denerwuje. W rezultacie często przebieram dadę po jednym siusiu, więc 2 razy więcej schodzi pieluszek niż pampersów - więc nie ma żadnej oszczędności.

Pieszczoszka - ale super z tym tortem, aż mnie rozczuliło to co dopiero Ciebie :-) Ale kawałek poproszę ;-) Laura jest przesłodka!!!
Paulinka - brak słów na siostrę, tyle jest przecież imion dla psów... złośliwe to jest. Ale nie nazywaj szczura Asia ;-)

&& dla tych co potrzebują, życzenia dla półroczniaków.

To Pieszczoszko jutro do kawki poprosze:-)

Paulinka,nie dziwie sie,ze sie zdenerwowałas,siostra moze przemysli i przeprosi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry