W końcu Was doczytałam, ale napisałyście!!
Już dawno nie miałam tyle do czytania.
Wczoraj i dziś nie miałam czasu, żeby usiąść do kompa. Moja Amelka jest trochę marudna, ciągle chce na ręce, a mi kręgosłup wysiada, a waży tylko" ok. 7 kg
. Współczuję mamom cięższych Maluszków ;-) Poza tym jesteśmy na etapie fascynacji swoim odbiciem w lustrze
. Muszę siedzieć z nią przed lustrem, a ona skacze jak sprężynka i się cieszy do siebie.
Dzisiejszy dzień zleciał nawet nie wiem kiedy, wszystko przez to, że spałam do 11.30
(Mysiochomis ;-)) tzn. pobudki na mleczko były w nocy, Mała wstała o 7, tata się nią zajął, a ja spałam dalej. Przyniósł ja z powrotem o 9.30 i.... spałyśmy dalej :-).A jakie bzdurne sny miałam
Nie odpiszę wszystkim niestety, jedynie to co zapamiętałam.
Co do forum - znalazłam Was w lutym i od tego czasy czytałam wszystko co pisałyście, przeżywałam Wasze porody (w czasie swojego nawet Was czytałam i oglądam ulubiony serial ;-)skakałam na piłce i czytałam i oglądałam), oglądałam zdjęcia Waszych maluszków, ale jakoś się nie udzielałam - trochę żałuję, bo teraz nie mogę się za bardzo wbić (fakt minął dopiero tydzień od kiedy piszę :-)), ale mam wrażenie, że jesteście dość "ciasną" i zżytą grupą (oczywiście nie w negatywnym sensie). Zobaczymy jak to dalej będzie
.
Co do "pampersów" - my nadal na 3
Używamy pampersów premium care - dla mnie są rewelacyjne, nigdy nie przeciekły, kiedyś kupiłam zielone, ale ciągle były przesikane - nie wiem o co chodziło? Spróbuję jeszcze raz jak przejdziemy na rozmiar 4. Czasem używamy dady - tez są dobre - ale jedyny minus - strasznie czuć siusiu (w sensie zapach) co mnie bardzo denerwuje. W rezultacie często przebieram dadę po jednym siusiu, więc 2 razy więcej schodzi pieluszek niż pampersów - więc nie ma żadnej oszczędności.
Pieszczoszka - ale super z tym tortem, aż mnie rozczuliło to co dopiero Ciebie :-) Ale kawałek poproszę ;-) Laura jest przesłodka!!!
Paulinka - brak słów na siostrę, tyle jest przecież imion dla psów... złośliwe to jest. Ale nie nazywaj szczura Asia ;-)
&& dla tych co potrzebują, życzenia dla półroczniaków.