reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

HEJ :).

Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie trochę, mam nadzieję że mój też tak dzielnie zniesie lot jak wasze maluszki.
Natalka rozbawiłaś mnie tą kupą w samolocie:-D.

Flaurka wiem co czujesz. Ja do tej pory nie mogę się pogodzić, że nie karmię piersią ( teraz już nawet w nocy nie chce cyckać z piersi).

Więcej nie napiszę, bo mam dzisiaj zabiegany dzień. Trzeba pozałatwiać pewne rzeczy, powoli zacząć się pakować. A jeszcze muszę wybrać się do ginekologa zrobić cytologię przed wyjazdem.

Życzę Wam miłego dnia.

reklama
czesc dziewczyny- ja tez naleze do grona niewyspanych :( dobrze ze jutro sobota i maz pozwoli mi pospac (wezmie malego)...ale obiad juz zrobiony, posprzatane w miare- mialam isc na spacer ale mlody juz byl tak zmeczony ze nie wytrzymalby zanim zjadlabym sniadanie wiec pospacerujemy pozniej :)

Flaurka dziekuje za komplement, az mi sie milo zrobilo- zebys ty wiedziala ile ja mam kompleksow na tle swej urody- wydaje mi sie ze jestem paskudna- wiec tym bardziej mi milo :) choc ogladajac twoje zdjecia musze przyznac ze tez jestes bardzo fajana babka- i masz super cycusie! zawsze takie chcialam!!

littl-nina a co on za klocki chce miec?:szok:

ja o tych zlobkach wstawilam link nie krytykujac mam pracujacych- bo takie szanuje za organizacje czasu i mega sily zeby wszystko dobrze zorganizowac i na wszystko znalezc czas- ja to wstawilam bo sa rodzice ktorzy oddaja swoje dzieci na 8 godzin bo chca miec spokoj!!! a pozniej sadzaja przed tv!! dla mnie to koszmarne rozwiazanie- a jesli chodzi o normalnych pracujacych rodzicow to przyznam sie bez bicia ze uwazam ze zlobek powinnien funkcjonowac 8 godzin pracujacego rodzica plus dojazdy- dla mnie to chore decydowac sie na dziecko jak rodzice po 12godzin pracuja- te dzieci wychowuja zlobki, przedszkola, szkoly, rowiesnicy- co mija sie z celem posiadania rodziny.

Dzięki dziewczyny za dobre słowo, wczoraj też tak W tłumaczyłam ale na niewiele to się zdało. Mam nadzieję, że dziś przespał się z problemem i będzie miał lepszy humor.
Za to dziś Olak strasznie marudna, co zaśnie tu budzi się z krzykiem, może to na zęby???

Zmykam bo znów się odzywa...

Buziaki dla półroczniaków:tak:

reklama
wiecie co dziewczyny? zdalam sobie sprawe ze my juz tu tak gadamy ponad rok!! ja jestem z wami od pazdziernika ( we wrzesniu dowiedzialam sie o ciazy) a wy od kiedy? i dlaczego akurat tutaj zdecydowaliscie sie zajrzec??
Ja akurat tu waladowalam bo wiem od kolezanki ze udzieala sie na forum mam bb i tak zaczelam szukac forum bb i majowek- pamietam ze pierwsza co do dzis jest poznalam suzi i czarnula :) reszty jakos nie kojarze :)
Nie mam kolezanek tu gdzie jestem a chcialam sie komus wyzalic, zapytac o rade, uspokoic gdy cos mnie niepokoilo - ciesze sie ze tu jestem :) ciekawe jak dlugo jeszcze bedziemy sie tu udzielac :)

Do góry