reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Mam wyniki.Zeby sie nie zalamac calkowicie i nie przesadzic,poczekam co mi powie lekarz.Ide we wtorek.Wujek google mi dal odpowiedz,ale wole poznac odpowiedz specjalisty.Z pierwszych "poszukiwan"wychodzi,ze mam przepukline w L3-L4 i L4-L5 :baffled:
Dla "poprawy humoru" wyjezdzam z mezem i dziecmi na weekend do Toskanii.Pakujemy sie jutro rano w samochod i jedziemy,pewnie do Firenze tylko,ale skorzystamy z pogody typowo wiosennej.
Ide sie polozyc,bo humor mam sredni :-(,ale moja starsza Myszka mnie pociesza.Do pozniej!

Dziendobry dziewczyny :))
Fiore mam nadzieje, ze jednak lekarz zinterpretuje wyniki bardziej pozytywnie i wszystko bedzie ok :)) Milego weekendu z rodzinka ;)

A ja tu zaczelam pisac jak bylam w ciazy z Oskarem na grudniowkach 2008 a pozniej jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy z Oliverem postanowilam dolaczyc tu :)

Ja dzis zabiegana zdazylam juz wymienic opony w aucie, zawiesc Oskara do szkoly, przyjsc ogarnac dom, uspic malego i mam dwie godzinki zanim musze odebrac malego i jechac na przeglad z autem wiec postanowilam je wykorzystac na relaks walnelam sie na sofie a tu zonk moj M pomyslal, ze bedzie zabawnie jak mi schowa piloty od telewiora :angry::angry::angry::angry::angry::angry: wiec nastepna godzine spocona szukalam pilotow dopiero jak do niego zadzwonilam to powiedzial ze to on i ze sa schowane w sofie???????/ a usmial sie przy tym ze malo sie nie zadlawil chyba sie nigdy do niego odezwe :pP musze cos wymyslic w odwecie :))

Milego dnia majoweczki :)

Pieszczoszka wspolczuje przejsc z ta baba ale bym sie wkurzyla, nastepnym razem moze trzymaj rzeczy dla jakiejs kolezanki, albo kogos znajomego, kogo bedziesz pewna, ze potzrebuje, albo dla Was dla drugiego bobasa :)) A kolcki Little Nina chyba kupila dla swojego faceta?? Ale faktycznie tam pisze od 8-14 lat moze byc za maly :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry