reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dzień dobry majóweczki- nocka wreszcie przyzwoita- 2 karmienia, spanie bez dziecka. Ula dołączyła do nas dopiero o 5:30 bo już się zaczęła wybudzać a ja potrzebowałam jeszcze godzinki spania. Ewidentnie winowajcą nocnego wiszenia na cycu była wyżynająca się druga dolna jedynka. Wczoraj przeszła przez dziąsło i od razu lepiej. Jak pomyślę ile zębów musi jeszcze wyjść to mi się odechciewa wszystkiego.

Dzisiaj po zaprowadzeniu Uli do żłobka idę do siostry popilnować jej najmłodszej latorośli bo musi wyskoczyć do centrum no a skoro ja i tak planów ambitnych nie mam to się zgodziłam. Tak więc nie wiem o której do was dotrę więc miłego dzionka życzę.

reklama
andav 200:) ( ale ostatnio dużo dziewczyn z bb mi doszło i mam problem która to która :( )

joasia79 poszło zaproszonko :D

Laura spała całą noc aż do 7 rano !!!!!!!!!!!!! SZOK !!! Ale cudownie tak pospać !!!!

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja.
Leo obudzil sie o 3 na papu.A bylo ju tak slicznie.:-(no i od 7 juz nie spi,a raczej nie spia oboje.
No a i ile wy produkujecie?!?Przeczytalam i polowe zapomnialam.
Mysio zdrowka
Pieszczoszka,Zanetaa no takie zycie,ja tez pare razy sie przejechalam na "dobroci",ale kontynuuje
nah...nie jade na stale do UK tylko na "wakacje"...
Dziekuje za & i ide powoli sie szykowac(czyt.uspokajac)przed odbiorem wynikow,ok.10.
Milego dzionka!

Witam się i ja po nawet przyzwoitej nocce:-) Dziś chyba ciśnienie wariuje bo trochę nieprzytomna jestem:no:
Katasza z chęcią bym się wybrała na te warsztaty ale niestety mamy już plany weekendowe i nie bardzo mogę je zmienić, szkoda że wcześniej nie przysłali tego maila:-) Ale jeśli chodzi o spotkanie to możemy się tak po prostu umówić w jakimś punkcie miasta:-)
Fiore kciuki za wyniki:-)
Dusia będzie dobrze, tak jak dziewczyny piszą może na męża czeka już gdzieś lepsza praca:-)
Więcej nie napiszę bo młodzież wzywa:-)
Miłego i spokojnego dnia dla was wszystkich:-)

Dzień Dobry dziewczyny!!

Ja znowu niewyspana. Dopada mnie jakies takie pernamentne zmęczenie, wstaje niewyspana i cały dzień mi się nic nie chce i nie mam siły.

Wczoraj byliśmy na nocy zabawek w Tesco, dzisiaj może też pójdziemy, ale znacznie wcześniej, mam nadzieje że dla Młodego coś fajnego wypatrzymy.
TŻ się wczoraj sfochał tak, że w końcu powiedziałam mu że dostanie klocki, wczoraj nawet je od razu kupiliśmy. Zaczynam mieć wrażenie, jakbym miała dwójkę dzieci, z czego jedno jest bardziej marudne i rozpuszczone.

A ja wczoraj kupiłam po raz pierwszy oryginalne pampersy, co prawda pomarańczowe, ale powiem wam że jakościowo są gorsze od tescowych, czy gagi. Na dodatek śmierdzą jakoś tak chemicznie i teraz się wietrtzy otwarta paczka.

Jeszcze dziś i jutro. Polega na tym że za każde wydane 10zł na zabawki dostajesz bon 5zł do wykorzystania w grudniu. Niestety nie dotyczy zabawek niemowlęcych i jeszcze kilku innych rzeczy. Ale ogólnie warto, tylko dzisiaj idziemy ZNACZNIE wcześniej (zaczyna się o 21), wczoraj byliśmy o 20 i nie było już nic ciekawego.

reklama
Możesz sobie sprawdzić na stronie tesco, masz tam liste sklepów, w regulaminie też jest dokładnie wyszczególnione. W tesco hipermarketach jest włąśnie z bonami, a w tesco supermarketach jest z rabatem 50%.

Do góry