reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Ale sie wkurwiłam !!! Dałam ogłoszenie oddam potrzebującej mamie pare ubranke,ochraniacz do łóżeczka,butelke i inne pierdoły.Odezwała się do mnie pewna pani i przyjechała po to mówiąc ze urodzila dopiero dziecko i jest biedna i nic nie ma . Przypadkiem dziś znalazłam ogłoszenie a tam co?? ta laska wszystko sprzedaje i pisze,że to po jej córeczce !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Pieszczoszka- ale ty jej pomogłaś. Dzięki tobie udało jej się zarobić troszkę pieniążków. Jesteś rozgoryczona ale dziewczyna/kobieta potraktowała to jak biznes. Ty nie potrzebujesz, ona też nie, ale ty się chcesz pozbyć a ona zarobić.

Pieszczoszka to trzeba było za 1 zł na all wystawić potrzebująca by kupiła.Ale może ona na chleb potrzebuje i dlatego sprzedaje może pomogłaś:tak:

andav moja na imie reaguje,juz by z checia siedziała ale kiwa sie na wszystkie strony.Przyjdzie czas na to :)

Czarnula dobrze,ze juz sie dogadaliscie
As wspołczuje sytuacji

Fiore zdrowka i trzymam kciuki za wyniki

Aga,Marisamm najlepszego dla dzieciaczkow :* :*

Dusia przykro mi,ale jest troche czasu,to maz napewno cos znajdzie

Olisiaa duzo zdrowka

Pieszczoszka chciałas dobrze,a dobro powraca

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka ale zawsze trzeba sie z tym liczyc ze mozesz trafic na kogos kto sciemnia ...przeciez nie znasz tych oób wiec i nie znasz ich sytuacji finasowej wiec nawet ktos kto ma kase mogl by przyjsc i pow ze jest biedny :/ niestety akurat ty musialas trafić na taka osobe ....choc tez nie wiadomo no moze potrzebowala kasy i tak sobie wymyslila a moze i nie ma córki w ogole :/ juz sie nie dowiesz i na nastepny raz wystaw lepiej na allegro na licytacje i tyle ;-) ty troszke zarobisz a i kots kto bedzie naprawde potrzebowal to wylicytuje ;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych pół solenizantów!!!!:* :*:*
Czy ja dobrze kojarze to u nas pisała też Dziurawskarpecie? ona miała bliźniaki?

Do góry