reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ale sie wkurwiłam !!! Dałam ogłoszenie oddam potrzebującej mamie pare ubranke,ochraniacz do łóżeczka,butelke i inne pierdoły.Odezwała się do mnie pewna pani i przyjechała po to mówiąc ze urodzila dopiero dziecko i jest biedna i nic nie ma . Przypadkiem dziś znalazłam ogłoszenie a tam co?? ta laska wszystko sprzedaje i pisze,że to po jej córeczce !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Pieszczoszka- ale ty jej pomogłaś. Dzięki tobie udało jej się zarobić troszkę pieniążków. Jesteś rozgoryczona ale dziewczyna/kobieta potraktowała to jak biznes. Ty nie potrzebujesz, ona też nie, ale ty się chcesz pozbyć a ona zarobić.

Pieszczoszka to trzeba było za 1 zł na all wystawić potrzebująca by kupiła.Ale może ona na chleb potrzebuje i dlatego sprzedaje może pomogłaś:tak:

andav moja na imie reaguje,juz by z checia siedziała ale kiwa sie na wszystkie strony.Przyjdzie czas na to :)

Czarnula dobrze,ze juz sie dogadaliscie
As wspołczuje sytuacji

Fiore zdrowka i trzymam kciuki za wyniki

Aga,Marisamm najlepszego dla dzieciaczkow :* :*

Dusia przykro mi,ale jest troche czasu,to maz napewno cos znajdzie

Olisiaa duzo zdrowka

Pieszczoszka chciałas dobrze,a dobro powraca

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka ale zawsze trzeba sie z tym liczyc ze mozesz trafic na kogos kto sciemnia ...przeciez nie znasz tych oób wiec i nie znasz ich sytuacji finasowej wiec nawet ktos kto ma kase mogl by przyjsc i pow ze jest biedny :/ niestety akurat ty musialas trafić na taka osobe ....choc tez nie wiadomo no moze potrzebowala kasy i tak sobie wymyslila a moze i nie ma córki w ogole :/ juz sie nie dowiesz i na nastepny raz wystaw lepiej na allegro na licytacje i tyle ;-) ty troszke zarobisz a i kots kto bedzie naprawde potrzebowal to wylicytuje ;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych pół solenizantów!!!!:* :*:*
Czy ja dobrze kojarze to u nas pisała też Dziurawskarpecie? ona miała bliźniaki?

Do góry