reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam się w poniedziałek.
Najpierw ponarzekam...
Wysmarowałam wczoraj mega długiego posta i mi go zeżarło :crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wkleiła się tylko końcówka :szok::szok:

Dziś niestety nie jestem już w stanie tego odtworzyć ...
Z tego co pamiętam

Witaj DrAsia
Flaurka powodzenia w pracy
Kciuki dla chorowitków by szybko zdrowiały

Olisiaa krzesełko bardzo fajne

U nas nocka z 1 pobudką i zabawą ponad godzinną w środku nocy ,ale jak zasnęła to pospałyśmy do 9 ,więc nie jest źle.;-)

Od dziś zaczyna się u nas szykowanie poddasza i wreszcie Karolcia będzie miała swój pokój !!!!:-):-):-)
Już nie mogę się doczekać :tak::tak::tak:
przejrzę inne wątki i uciekam do malucha
miłego dnia

reklama
Pieszczoszka - to prawdopodobnie to, a przejdź jeszcze opuszkiem małego palca i powiedz co czujesz. może twarde, może już ostre - ząbek przebijający się? u nas najpierw przebiła się lewa część ząbka, taka mała kropeczka kłująca, a później reszta i przed samym przebiciem wierzch dziąsła był przeźroczysty - sama, cienka skóra.

Kurcze dziewczyny powinnam reklamować bo na porodówce zapomnieli mi ten zestaw naprawczy dołączyć do małej:szok:Ale się przyzwyczaiłam :-D:tak:szukam może któraś ma ten zestawik odkupię za rozsądną cenę :tak:.Pieszczoszka ja też zaraz do paszczeęki zajrzę jak mi się obudzi bo nocą po brodawce coś mnie targało ale może to ja nadwrażliwa jestem sprawdzę i zdam relację

Witam się i ja po weekendzie:-) Naskrobałyście tyle że nie jestem w stanie odpisać każdej z Was:zawstydzona/y:
DrAsia witaj:-) dobrze że chrzciny udane:-)
Pieszczoszka lepiej idź do lekarza żebyś miała czyste sumienie:-)
Zanetta zdrówka dla Bartka i oby Nutka się nie zaraziła:-)
Katasza spóźnione buziaki dla Uleńki na pół roczku:-)
Flaurka powodzenia w pracy:-)
No i tyle z mojej pamięci i niestety czasu:no:
Napiszę tylko tak u nas ok weekend cały spędziłyśmy z młodą u moich rodziców więc czasu nie było:-)
Buziaki dla wszystkich, zdrówka dla chorowitków i kciuki za potrzebujące:-)
Napiszę tylko tak u nas

Czesc dziewczyny- nareszcie bylo co poczytac:-):tak: Moj lobuz spi to cos tu napisze- z tego co zapamietalam:
Dla Ulci :***
Flaurka jejku jak czytalam twojego posta ze tak plakalas to tez mi sie lezka zakrecila- nie wyobrazam sobie na dzien dzisiejszy zostawic mojego na caly dzien- i u was na 100% wszystko sie ulozy i oboje sie przyzwyczaicie- poczatki sa zawsze trudne! Jestem ciekawa ile razy dzwonilas w pierwszym dniu pracy zeby sprawdzic jak sie Hubi ma :-D Powodzenia w pracy- i ja tez zaluje ze bedzie cie tu mniej, bo twoje posty zawsze wywoluja u mnie emocje: czy to smiech, czy lzy- zalezy o czym piszesz :) no nie wiem masz jakis dar literacki:-p

Zaneta, Azula wspolczuje tych nocek- ja mimio ze wstaje po kilkanascie razy to jakos spie dalej i w miare wysypiam. Zaneta zdrowka dla bartiego!
Wikasik- ja tez jestem za tym zeby najpierw dziewczyna przedstawila sie tutaj. FB wymaga jak dla mnie zaufania :tak: o niego trudno jesli sie kogos nie zna.
Pieszczoszka- jak na moj gust to tez zeby- a swoja droga nie wim jak wy zagladacie do paszczy dzieciom- moj za chiny ludowe nie pozwala sobie zajrzec- i cos czuje ze ida te gorne ale nie wiem do konca bo nie moge tam spojrzec- a gryza was juz dzieci po brodawkach? bo ja juz te zeby odczowam- takie ostre sa- ajak mnie w palca ugryzie to o matko- lzy mi staja w oczach!
Dorka o ile dobrze pamietam miala isc do pracy.

Suse to krzeselko przyczepiane do stolu nie przemawia do mnie- balabym sie ze mi dziecko z niego spadnie- w sensie ze jakims cudem ten fotelic sie urwie :-D My mamy herlag tripp trap i jestem na razie mega zadowolona- mlody tez, bo czasem juz sobie w nim posiaduje :-)

Ja juz obiad ugotowalam- teraz sie bycze i oby jak najdluzej :tak:

hej witam się i tutaj Ja jestem dziś w szoku że tyle napisałyście w wczoraj jak się nudziłam to nikt nie pisał :)

Mały przespał całą noc w łóżeczku chodziłam do niego ze 4 razy a o 5 rano już wylądował u taty na brzuchu i jeszcze kimnął z godzinkę ... sama się dziwię że go do łóżka nie przytargałam he
Anik ja bym zabrała małego a koncert na pewno będzie grzeczny bo to same nowości :-D
DrAsia to mieliście przygody w kościele heh:-)Ale dobrze że już po chrzcie to zawsze stres szczególnie dla mamy :)ale jak widać u was i dla taty :-D
Wikasik widzę że mało dziewczyn się wypowiedziało na Twoje pytanie więc ja napisze że ta mama powinna najpierw zawitać na bb jednak takie moje zdanie bo my tu wszystkie się najpierw zapoznałyśmy a puzniej na fb poznałyśmy swoje twarze :-D
Olisia naprawdę fajne to krzesełko i nie drogo
Zaneta w końcu nadejdzie ta wiekopomna chwila i się wyśpisz kobitko :tak:
Pieszczoszka u was to na pewno zęby ..
Katasza miłego relaksowania się w wannie :):-D
Natalka ale dzieki temu wypadkowi mały wylądował w łóżeczku pierwszy raz :-D
Mysio ale słodziak z twego syneczka :-)
Ale się rozpisałam ... Prawie wszystko napisałam to co mam do powiedzenia

Witajcie
Nie jestem w stanie was nadrobic tyle stron mam do nadrobienia, ze nie ogarnelam jeszcze wszystkiego

katasza wszystkiego naj dla Uli, spoznione ale szczere:)))

flaurka powodzenia w pracy i oby dzien szybko zlecial

zanetaa oby Bartusiowi juz minelo:tak:

Wybaczcie reszcie pozniej jak doczytam.
Noc do dupy matko koszmar ostatnio jest z ta moja starsza corka, dzis obudzila sie o 2 w nocy do 3 rano wolala mnie co 10 min wiec non stop wstawalam i przez to nawolywanie obudzila mi Ole wiec sobie nie spalam od 2 do 6 rano:no::no::no:, Olka zasnela o 6 a Amelia o 6:22 i pospalam do8:30:eek:. Niewiem co sie dzieje z Amelia ale jak tak dalej pojdzie to z tego niewyspania dostane jakies depresji ja juz mam lzy w oczach jak slysze "mama" w czasie snu...

Ola juz marudzi, lece. Pewnie znowu spiaca jest

reklama
Do góry