reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Mysio- Gabrysiatko jest przecudowny!!
Anik ja tez bym zabrala malego- my bardzo czesto jestesmy w bardzo duzej grupie- ostatnio bylismy na takim spotkaniu 800 osob- maly zachowywal sie doskonale co bylo dla mnie szokiem bo stresowalam sie na maksa ze nie da rady- a on sobie siedzial rozgladal sie, bawil zabawkami- czasem trzeba bylo wyjsc ale tylko dlatego zeby go przebrac czy uspac w wozeczku bo my to prawie caly dzien bylismy. No i uwielbiam go ubierac w te mini koszule i krawaty :tak: Ogolnie kiedys bal sie obcych- dzis chodzi z rak do rak i ma radoche- no chyba ze jest zmeczony czy glodny- ale to chyba normalne :)

reklama
aaaaaaaa!
to krzesełko przyczepiane do stołu to mi się wydaje, że ma Fiore - może się wypowie:)

Pieszczoszka - tarcie noska i buźki to oznaka ząbkowania. ja stawiam właśnie na to, ale jak możesz idź do pediatry dla pewności. ja latam non- stop, bo wolę iść i nawet czekać w kolejce niż później żałować, że coś zbagatelizowałam.

Kasiula - może za jakieś 20lat:)" chyba, że później będą dawać popalić tak, że nie będę po nach spała z nerwów i zamartwiania się:)

Ostatnia edycja:
Wikasik teraz doczytałam.Zaproś tę mamuśkę najpierw na bb na majówki .

pieszczoszka takie zachowanie Laury sugeruje na ząbki.
Pisałaś ,że ma buły popuchnięte ,więc lada moment pewnie coś się wykluje .
Ząbkowanie to nie sam okres przebijania przez dziąsło zęba ,ale od momentu kiedy wyrasta z kości i zaczyna przebijać się przez całe dziąsło.;-):-):-)
Mała padła ,a ja idę zrobić sobie śniadanko.

Doczytalam, wewalilam Olcie do Amelii do lozka wiec poki spokoj wam odpisze:))

Zanetaa, azula lacze sie z wami w bolu w szczegolnosci z toba zanetaa, nawet powiem ci, ze myslalam o tobie czy spisz czy nie;-);-)

olisia ale zes ustrzelila krzeselko, super, cena tez fajna
tynka napewno dacie sobie rade , na poczatku napewno bedzie ci trudno ale szybko przywykniesz:))) Widze, ze macie coreczke 6 letnia, jej pewnie bedzie ciezko na poczatku w szkole, ale dzieci szybko sie klimatyzuja, jezyk lapia raz dwa a czym mlodsze tym lepiej:)))). Do jakiego miasta sie dokladnie wybieracie?? Oj ja pamietam jak mnie wyslali do Londynu a ja tak niechcialam jechac a siedze juz 6 lat i juz do kraju nie wroce... Oczywiscie jakbys miala jakies pytania, chociaz pewnie rodzina wam pomoze, no ale jakby to wal smialo na tyle ile wiem pomoge jak moge:tak::tak:

drAsia witaj u nas, super ze chciny sie udaly no i prezent dla Amelki super

Tyle jak ominelam przepraszam, lece bo Olka juz marudzi pewnie Amelia sie ropycha na nia:)))

aaa krzesleko takie ma Fiore widzialam na zdjeciu jak Leo sobie fajnie siedzi:))) i pieszczoszka ​to na bank zebiska:))
wikasik ja jestem za wiekszoscia:)))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Nie wyspałam się :D Poszłam spać o 3 :o a rano mój budzik bez funkcji drzemki nie miał litości :p O 7 mleczko, ale zasnął zaraz pomiędzy nami na łóżku, pospał do 9 i koniec dobrego :)

Co do koncertu - rozważam, ale myślę, że raczej zostanie z mamą... Wiem, co będzie jak zobaczy Maćka - "tatatatata..." - i będzie chciał do niego iść... Jeszcze pomyślę, ale chyba Mały musi poczekać ;) Ach - będzie to 18, potrwa pewnie do 20, a on już spać będzie chciał... musiałaby moja mama go o 19 zabrać... Hmmm pogadam z nią :)

Ostatnia edycja:
NOOOOOOOOOOOO JAAAAAAAAAAA CIEEEEEEEEEEEEE !!!!! powariowałyście :O dopiero 12.00 a ja już nie mam jak was doczytać :p:p:p:p Macie karę !!!!!!!!!!!!

Poczytałam ale nie piszę idę sprzątać póki małego sprzedałam na spacer z babcią :*************
BUZIAM :************

reklama
Do góry