reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Zaneta wietrze malemu pupke , dotego kremuje na zmiane bepanthenem i sudokremem , dzis juz pupcia wyglada duzo lepiej.
Azula wiem jak czasami jest ciezko z kasa, mam nadzieje ze bedzie dobrze.

reklama
Kasiula tak,byłam wczoraj,to przepisała tylko kropelki na katar,osłuchała mala,i powiedziała,ze jest wszystko dobrze,do gardełka zajrzała tez ok.Nocke przespała katar tak nie meczył,myslałam,ze juz dobrze ...a jednak nie bardzo,teraz zjadła i bawi sie ;)Obserwuje Emke.Oby nic sie nie pogorszyło!!

Azula mam nadzieje,ze zły okres szybko minie :*

Fiore &&&&&

pokłóciłam się z Sebą.. powiedział pare słów które zabolały.Ale nie tylko tym się dołuje..
Laurusia znowu ma tą gorączke i sie martwie...:-( Boje się o nią strasznie...Tak ją kocham ..Taka przylepka z niej jest teraz,tuli mnie cały czas albo rączkami mnie gładzi po głowie.

Suzi1 - współczuję bałaganu, &&oby wszystko szybko się skończyło
Azula - spróbuj może poszukać czegoś bez kursu, wydaje mi się, że znajdzie się jakaś mama, która z chęcią powierzy Tobie swojego maluszka :-)
Niuska, Pieszczoszka - && za Wasze dziewczynki.

Właśnie skończyłam piec sernik, mam nadzieję, że się udał;-). Ch. zabrał się za swoją "ulubioną" pracę czyli odkurzanie ;-) Nawet nie patrzę na jego minę :-D. ja mam na dziś koniec, prasowanie jutro :-)

azula - mocne && za lepsze czasy! oby zima była lekka to mniej węgla spalimy:)

Barto chory... w najgorszym momencie miał 39,3 :/ nosz kuźwa - co jest? to boli ucho, to ząb, to policzek, noga, to "niedobrze się czuję".. już miałam wizję świnki, bo to wszystko po jednej stronie (noga na dokładkę:D), ale wpadła moja matka, pooglądała i raczej nie, bo nie puchnie i boli okresowo. przespał się 2 razy i leży cały czas, z własnej woli.. i jak na złość weekend!
zaś piszczy... nie mam już siły... a ile on się ucierpi...

reklama
Hej :)

Azula mama mojej koleżanki opiekuje się właśnie dwójeczką takich maluszków jak nasze i z tego co wiem nie ma żadnego kursu, więc może i tobie się uda.

Zanetaa bardzo łatwo jest wystawić coś na allegro, na pewno sobie poradzisz. Biedny Bartuś oby szybciutko mu przeszło.

Pieszczoszka zdróweczka dla Lauruni i oczywiście pogodzenia się z Sebą.

Kasiula ja też zażywałam ten antybiotyk podczas karmienia piersią.

Annte kochana przytulam Cię mocno i życzę dużo siły i żeby ten twój chłop w końcu się opamiętał, bo chyba nie wie co może stracić.

DrAsia witaj :)

Dziewczyny oj jak ja dobrze znam problem z brakiem kasy. My już tak ciągniemy od paru dobrych miesięcy. Ledwo starcza od wypłaty do wypłaty. I z tego też powodu postanowiliśmy wyjechać do Anglii. I to już za 3 tygodnie
036.gif
. Kurcze boję się tego straszliwie.Jak my się tam odnajdziemy? jak mała sobie poradzi w obcym kraju? Mam pełno obaw, a z drugiej strony się cieszę. Zaczniemy nowe życie, będzie nam lżej finansowo i będziemy mieszkać sami:-). No i nie będziemy sami, mamy tam rodzinę, więc jakoś to będzie.

Ok zmykam, do małego bo Ł się nim zajmuje i przed chwilką Kuba wszamał kawałek gazety a tatuś nawet tego nie zauważył:szok::szok::szok:.

Trzymajcie się cieplutko, miłego weekendu :).

Do góry