reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
little nina moze byc z niego wysoki chłopak:-D tak spojrzałam na jego raczke i dosyc duzy ma ten slad po szczepionce na gruzlice

little a ile ma cm?

no i mam problem!! łożeczko obniżone,pościel z ochraniaczem wymieniona i Laura poszła spać o 20:00 i od tej pory przez te pare min . 2 razy sie przebudziła:( nie wiem czy to wina tego wszystkiego? czy może zębów:(

Ostatnia edycja:
dzień zaliczam do nudnych, ale pozytywnych, mimo wieczornego marudzenia Nutki. byliśmy z Bartim na mszy za babcię Miśka, miło wyskoczyć z domu, nawet jeśli teściowa zdołała mnie wkurzyć. ponad to w perspektywie mam wizytę o 7;30 i dobre kilka godzin w jej urzekającym towarzystwie, najgorsze, że bez Miśka, bo ona lubi wywoływać kłótnie, a później się wypierać swoich słów, jak np ostatnia jazda zaczęła się od prasowania ubranek, a skończyła na zdaniu 'to ty dopuściłaś, że zaszłaś w ciążę" - wyobraźcie sobie moją reakcję:) połowy awantury nie pamiętam - w taką wpadłam furię:)

Pieszczoszka - nie wiem, czy to ma jakiś wpływ, poobserwuj Lalę:) ile Wy już macie ząbków?

Witam wieczornie
no to pieszczoszka może zęby , ja juz tydzien temu opusciłam łóżeczko i nie zmieniło to jakoś Poli zachowania ,przebudza sie w nocy czesto postęka i zasypia i wiem ,że to napewno zeby jeden jest i dalej steka wiec idzie nastepny...teraz spi od godziny a w snie steka biedna ...

marisamm mogłabys wrzucic zdjecie Twojego pokoju z ta fototapeta?
pewnie..
zdjęcie robione na szybko:happy2: fototapeta.jpg

ale już kojca Młodego nie chciało mi się odsuwac, wystarczy, że przetaszczyłam drapak kota:-D wymiary fototapety na ścianie to ok 340cmx254 /odrobinkę przycinaliśmy..
w dzień lepiej wszystko widac, a tak przytłaczają to schody i balustrada.. ale o 21 światła słonecznego niet!

a fototapeta w całości wygląda tak jak ta z linku: fototapeta NOWY JORK I ŻÓŁTE TAKSÓWKI : 8 Częściowa : Fototapety : Plakaty : Wyposażenie domu : InBook

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry