reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

joasia z tej strony Pierwsze Ząbki - twórz suwaczki z pierwszymi ząbkami Twojego maluszka! Suwaczki z pierwszymi ząbkami - pokaż je znajomym! i juz ze wszystkimi linkami probowalam- wstawiam je kolo suwaczka z wiekiem malego- na podgladzie jest ale jak cos pisze tutaj to nie widac - jak widac :-(

oj to ja z tej strony nie pomogę bo nie korzystam,ale sporo dziewczyn ma z tej stronki wiec moze któras podpowie jak wkleiła :)
Może spróbuj z tej stronki co ja mam : Suwaczki - Dzidziusiowo.pl

reklama
Dzień dobry majóweczki- u nas nocka z 2 karmieniami więc jest ok. Ula wyprzedziła budzik we wstawaniu o 3 minutki więc dopiero o 7 dzień zaczęłyśmy. Teraz kawka, śniadanko i na 9 do żłobka idziemy. Ja chyba wykorzystam ten czas na zrobienie zakupów spożywczych. Potem odwiedzimy moją siostrę i pół dnia zleci. Zresztą obiad od wczoraj więc nie musimy się spieszyć.

Anik- moja przed zaśnięciem przewraca się z pleców na brzuszek i idzie spać- w tej pozycji nie tak łatwo machać rączkami :-D

Miłego dzionka wszystkim życzę

a moj maly jeszcze spi :) od punkt 20 z dwoma szybkimi przerwami na jedzonko. takiego Stasia lubie :) a polubie jeszcze bardziej jak mi cala noc przespi ;)
ja tez bym jeszcze pospala ale musialam wstac zeby sie troche ogarnac bo dzis na szczepienie jedziemy. chce to zalatwic jak najwczesniej bo mam meza w domu a on czas tylko do 10. uciekam na sniadanko. odezwe sie pozniej :*

milego dnia!

moją nigdy nie śpi dłużej niż do 7 :-( Czy ja się kiedyś wyśpię? chyba znam odpowiedz:-(
No ale co zrobić każde dziecko jest inne...
Moja koleżanka ma roczną córeczkę i do tej pory budzi się w nocy 2-3 razy i wstaje zawsze o 6:00...
Boje się ,że u mnie też tak będzie już zawsze:-(

Moja zasneła o 20 i przed chwilka wstała,tatus teraz karmi.a ja od 6 juz spac nie mogłam,pije juz druga kawe,poprasowałam nawet ;P Pieszczoszka oj nie bedzie tak zle i za troche Laurunia da pospac cała noc.

Miłego dnia :*

Witam się i ja po dość dziwnej nocy, Julia zawsze usypiała po kąpaniu koło godziny 21 a wczoraj coś się jej pokręciło i śpiewała, waliła nogami w łóżeczko i czego to ona nie wyprawiała prawie do 23:szok::crazy::-) Dziś obudziła się przed 7 a teraz chyba dosypia bo zapanowała cisza w łóżeczku:-)
Pieszczoszka współczuje nocy a powiedz czy Laura budzi się po kilka razy na jedzenie czy tak po prostu? Bo ja wstawania aby włożyć smoka to już nawet nie liczę:-):-)
She gratuluje udanej nocki, oby tak dalej:-)
Gratuluje ząbków, i buziaki dla kolejnych półroczniaków:-)
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)

reklama
Czy wasze maluchy pokazują już nerwy? dają wyraźnie znać jak coś je denerwuje? jeśli tak to w jaki sposób??
Moja Laura od niedawna robi coś nie fajnego:baffled: np.Jak długo jej czyszcze nosek to chwyta mnie za rękę i szczypie albo uderza w nią:baffled: Nie wiem skąd takie coś się wzięło ..

Do góry