Pieszczoszka - Nutelcia pokazuje "nerwy" jak np coś chce dostać, a ja nie pozwalam - wyciąga smoka z dziuba, krzyknie i wsadza z powrotem. jeśli czegoś chce bardzo, bardzo to wywija rączkami, pręży się i piszczy aż nie dostanie, albo nie zaoferuję jej czegoś lepszego.
noc o niebo lepsza, bez wożenia w wózku mimo ciężkiego usypiania. Barti przyszedł dopiero nad ranem, ale i tak nie spałam 2h, bo po 3 jak nakarmiłam Nutkę to coś mnie zaczął brzuch boleć, więc próbowałam sobie przypomnieć kiedy miałam ostatni okres.. i albo spóźnia się tydzień
, albo ma być jakoś teraz - nie zapisałam sobie, więc kombinowałam - oglądałam zdjęcia - na jednym mam plaster, więc obliczałam kiedy mogła wypaść@.. panika sięga zenitu, to byłby koszmar i wpadka jakich mało...
noc o niebo lepsza, bez wożenia w wózku mimo ciężkiego usypiania. Barti przyszedł dopiero nad ranem, ale i tak nie spałam 2h, bo po 3 jak nakarmiłam Nutkę to coś mnie zaczął brzuch boleć, więc próbowałam sobie przypomnieć kiedy miałam ostatni okres.. i albo spóźnia się tydzień
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)