reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Kasiula ja też jeszcze nie obniżyłam. Jednak zamierzam obniżyć w najbliższej przyszłości, bo mój skubaniec już się powoli podnosi trzymając się łóżeczka.

I my również jesteśmy bezzębni.

reklama
Ktos mnie moze oswiecic dlaczego nie chce wstawic mi sie ta twarzyczka z iloscia zebow??? zapisuje- na podgladzie widac ze jest a tu w postach nie ma :-( HELP

kasiula - my nie obnizalismy, bo jeszcze nie ma takiej potrzeby

joasia - gratuluje zabka :tak: My wciaz bezzebni ale mnie to poki co cieszy :-)

A co Wy laski z tym siedzeniem w domu? My wychodzimy codziennie, bez wyjatkow - zdrowe to i niezbedne by nie zwariowac w chacie :happy: Pogoda iscie listopadowa ale nie az taka, zeby sie zabunkrowac w betonowej klatce :no::-p

umieram:confused2: jestem taka padnięta, że nie wiem jak mam na imie, Nutka budzi się co chwilę i dlatego jeszcze nie śpię.. usypialiśmy ją z Miśkiem od 5:/ wiem, że to ząbek, ale zaczynam mieć panikujące myśli.. teściowa oczywiście mi w tym nie pomaga - widzi same czarne scenariusze i oczywiście oburzona, że nie wezmę dzieci do jej lekarki, prywatnie. szlag mnie trafia! i jeszcze przywiozła sudocrem , bo "widziałam ostatnio, że ma czerwoną pupę"... odezwę się później

Kugela- ja też nie rozumiem. U nas pada od poniedziałku ale nie jest to ulewny deszcz więc codziennie jesteśmy na spacerze ok. 1,5 godziny.

Łóżeczka nie obniżyliśmy jeszcze i chyba jeszcze czas jakiś nie obniżymy bo Ula sama nie siada. Za to dzisiaj znowu sama zasnęła :-)

Masakra :O ja jak wstanę to już patrzę czego w domu nie robić i iść już w niacho... Inaczej bym oszalała... zazwyczaj nie ma mnie od 10 do 15 w domu i zmieni sie to tylko gdy na dworze będzie -10 lub +30 stopni na dworze.... Jak nie wyjdę w porę z domu to w mojej głowie zamiast mózgu pojawia się taka małpka grająca na talerzykach :p cofnięcie w rozwoju murowane :p

Witajcie dawno mnie nie było podczytywałam ale jakoś weny brak do pisania było.
Co do facetów to mój tak jak as i fiore oaza spokoju aż mnie to czasem "wnerwia" bo żebym nie wiem co robiła to i tak go z równowagi nie wyprowadzę:-p nie mam się z kim kłócić i tyle;-) nigdy nie powiedział że nic nie robię itp bardzo dużo mi pomaga i w domu i przy małym a pracy swojej w ciągu dnia też ma bardzo dużo.Seks jest wtedy kiedy oboje chcemy jak mówię że dziś nie mam ochoty to nie męczy mnie tylko daje buziaka i idziemy spać:tak: Trafił mi się super egzemplarz i tyle:happy: a i dodam że S ma 28 lat więc nie uważam że od wieku zależy kto jaki jest ale od charakteru.

U nas wszystko dobrze malutki zdrowy, mega wesoły:-) teściową mam już w mieszkaniu obok więc mam weselej bo mam do kogo na kawe spierniczać:-p
a i do dolnych jedynek w ostatnich dniach dołączyły 4 nowe ząbki na raz górne jedynki i dwójki więc takim sposobem mamy już 6 ząbków!:tak:malutki znosi to bardzo dobrze widać było że go bolało w końcu 4 na raz szły ale nie dawał zbytnio popalić tylko miał stany podgorączkowe ale już za nami a niedługo pewnie następne pójdą....:sorry:
dobra muszę zmykać kolacyjke zrobić

Ja tyle wychodzę co na zakupy na spacer a tak to nawet mi się wózka nie chce wyprowadzać w to błoto które się zrobiło i puzniej czyścić te koła by wjechać do domu a poza tym ja taki zmarzluch że w taką pogodę ciężko się mi się ruszyć , ale dobrze że młody łyknie powietrza jak jedziemy po te zakupy ...:-)Jutro jak nie będzie padać to wybiorę się na dłuższy spacer

Ktos mnie moze oswiecic dlaczego nie chce wstawic mi sie ta twarzyczka z iloscia zebow??? zapisuje- na podgladzie widac ze jest a tu w postach nie ma :-( HELP
a z jakiej strony ten suwaczek robisz? często są różne linki do wklejenia(np dla forów,z obsługą jakiegoś tam kodu lub bez),może spróbuj z innym linkiem jak masz ich do wyboru więcej.

reklama
Do góry