reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Wiecie co trochę żałuję,że ze zdjęciami naszych maluchów nie jest tak jak na NK i zaraz pod fotą nie da się skomentować.Yolanta Krasnalek rośnie:-( ale i tak ucałuj go od ciotki z bb z okazji pół roczku.Mysio Amelia zębów nie ma ,a też się nad sutkami znęca:szok:

reklama
A ucałuję ucałuję ;-) Na FB można komentować pod fotkami, chodź tam do nas ;-)
Mysio, współczuję i to dosłownie. Bo Gabryś też mi zaciska paszczęki na sutkach, masakra jakaś :-p
A teraz gryzie grzechotkę, a miał spać. Oj kolejna cudowna nocka się zapowiada... :cool:

Jestem stara ,z podagrą ,zgrzybiała,półślepa i nie znam się na FB choć mam tam gdzieś konto:eek:.Pozostanę jednak tu ale dzięki za zaproszenie.Zresztą ledwo tu mi czasu starcza by być na bieżąco:-)

Mysio bo zauroczysz;-).Karolina As też fajne miała.:tak:Ale włosy naszym maluszkom też urosną .Poczekajmy jak mamusie chłopaków będą pierwsze postrzyżyny urządzały:-D,co niektórych dziewczynek też:-(

No ja się cieszę, że kiełków ten mój mały wampirek jeszcze nie ma i w sumie nic tam nie widać, żeby się zbliżało. Jak mi tak kłami dziabnie to darmowy piercing na sutku będę miała, tylko jakiś kolczyk zawczasu muszę sprawić :-p.
No zakłaczona bestyjka, ale jakie mu się piękne dredziki robią z tyłu głowy :-p aż dziw, że mnie jeszcze nie znienawidził za codzienne rozczesywanie tego :-p

Hej Kobietki:)
My póki co też bez ząbków. Wczoraj byłyśmy na szczepieniu, moja kluseczka waży 7400g:) Szczepienie zniosła dzielnie i dość dużo po nim spała.
W temacie budowy - fachowcy od ogrzewania przyszli wczoraj, od dziś już grzejemy na górze:)
"Dzięki" ich wizycie, zrobiłam porządki generalne w szafkach kuchennych bo musiałam część z nich poopróżniać żeby doszli do instalacji. No cóż, nie ma tego złego...
Co do seksu, to ja jakoś po tej ciąży nie mam ochoty, migam się jak mogę, W w temacie wyrozumiały choć ostatnio rzuca jakieś teksty w stylu: dziś nie robię na budowie bo seksu nie było - oczywiście mówi to w formie żartu więc jest ok.
Dobrej nocki:)

Pojawiam sie i znikam ;-) ale tamten tydzien weekendowy wiec do kompa nie siadalam. Zreszta moje dzieci ostatnio rozrywkowe sa i zanim je wszystkie do lozek zagonie to juz nie mam sily na nic. Marysia w nocy czesto sie budzi skok rozwojowy? zeby?

Pozdrawiam!

PS gratuluje zabkow u nas jeszcze nie ma i mnie sie tam do nich nie spieszy :-D

A chciałam zapytac: dajecie dalej wit D? jesli tak to w jakiej ilości ?
ja daje prawie codziennie, chyba ze zapomne tak jak dzisiaj :-p

Dziewczyny powiedzcie mi obniżyłyście już dno łóżeczka dzieciaczkom ??
narazie nie obnizylam bo jeszcze sam nie siedzi, ale jak juz usiadzie to raz dwa i bedzie obnizone :)

u nas ok, maly troche marudzi od kilku dni wiec pewnie znowu go zeby mecza, jest na nutramigenie od wczoraj i mam nadzieje ze mu buzka wyladnieje i bedzie taki jak byl miesiac temu, narazie tylko mleko pije, jak tylko mu zejdzie wszystko z buzi to zaczne mu podawac od nowa owoce, zupki i kaszki.

dzisiaj mnie boli paluch u nogi ... wrasta mi sie chyba paznokiec wrr mocze w wodzie z soda i mam nadzieje ze jakos to minie bo nie chce mi sie sciagac palucha, jak tylko bede w polsce to pojde do kosmetyczki zeby zalozyla te klamry na paznokcie

reklama
Do góry