reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

marisamm wiec nie masz sie czym martwic, wcale duzo nie spi. Musisz mamie powiedziec zeby wpadala w innych godzinach jak maly nie spi. :)

Moj synus dzis ominal drzemke poludniowa:szok:.

Suzi nie mysl tak. Wszystko bedzie dobrze!! &&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczynki za odpowiedź..
jednak Młody jest w ogólno-pojętej normie;-)

marisamm wiec nie masz sie czym martwic, wcale duzo nie spi. Musisz mamie powiedziec zeby wpadala w innych godzinach jak maly nie spi. :)

no właśnie jesteśmy u mamy chyba z 3 tydzień i zaczyna się czepiać.. pora jechać do domu :tak::-)
Młody też aktywny średnio 1.5h-2, a przy 2.5 robi sajgon.. więc kładę jak chce...

suzi- dokładnie nie możesz tak myśleć, pewnie to jakaś wirusówka; będzie dobrze, trzymam kciuki

suzi - wybij sobie bzdrury z glowy! Bedzie dobrze!

zanetaa - &&& za Bartusia. Madry chlopczyk jak tak sobie radzi z niedoslyszeniem. Skoro wczesniej dobrze slyszal to jestem dobrej mysli, ze przeszkode da sie latwo usunac :tak:

Ech, dziewczyny, nie przesadzajscie z tymi szczebelkami. My tez wysuwalysmy nozki a ochraniaczy nie bylo :tak:Moj jak wystawi nozke poza szczebelki to sie zlosci, jak mu ja "wyzwalam" - sam wsadzil, sam sobie wyjmuje kiedy chce i matka nie ma sie tu co wtracac :-D

Hej :)

Suzi matko dziewczyny mają racje, nie możesz tak myśleć. Będzie dobrze, musi być. Przytulam Was mocno.

Anik my mamy jeszcze ochraniacz i też nie zamierzam go szybko zdejmować.

Żanetaa no mam nadzieję, że będzie dobrze z Bartusiem. Trzymam kciuki.

Buziaki dla Niny:happy2:.

My dzisiaj na badaniach byliśmy. To znaczy ja miałam pobieranie krwi i przy okazji zrobiłam dzieciakom ( trzeba sprawdzić czy wszystko ok). No i Kuba był mega dzielny, ani nie zapłakał:-).

hej laski ale was trudno nadrobić z 2 dni :-)
Suzi kochana bedzie wszystko dobrze na pewno nie myśl nawet o takich rzeczach ,trzymaj sie kciuki za Alusia

Ja jestem dzis wykończona noc okropna wstawałam może z 10 razy nawet już nie wiem ile ale mnóstwo a w dzień dziś walczyłam z tym grzybem na ścianie , bo mnie strasznie irytował że moje dziecko to wdycha ,wentylacja zrobiona ściana pomalowana i pokój wywietrzony porządnie i wysprzątany a ja ledwo co żywa zaraz się kładę bo pewnie znów ciężka noc ,,,kiedy ja się wyśpię..:-(
A i kupiłam dziś krzesełko do karmienia używane za 150 zł ale wygląda jak nowe i fajne jest ,i powiedzcie mi dziewczyny czy sadzacie już dzieci do takich krzesełek ??

Kugela no teraz jestem ciekawa jaka teorie spiskowa usnulas :tak::-) Ale ty tez za czesto nie uzywasz synka imienia wiec nie czepiaj sie:-p

Suzi &&&&&&&&&&&& i nawet nie mysl o najgorszym- to na pewno jakis wirus- matko biedaczki z was- sciskam was bardzo mocno!!

Kasiula ja jeszcze nie sadzam- no wlasnie dziewczyny czy mozna juz nasze dzieciaki sadzac? moj to na lezaczku juz sam siada- w ogole jak lezy ze tak powiem na pol lezaco to sie podciaga- i nie wiem czy juz moge go na kolanach sadzac czy jeszcze odchylac sie do tylu zeby byl na pol lezaco:baffled::confused:

Hej :)

Także byłam u lekarza. Na razie otrzymałam kupę skierowań na podstawowe badania krwi, kardiologiczne, endokrynologiczne. W przyszłym tygodniu w piątek dowiem się co dalej... Zostanie mi tylko jeszcze neurolog... ale do najbliższego wolnego jest 30 km :/ będzie cała wyprawa...

Gabrychu dziś przegrzeczny mimo ze jegomdzien zaczal sie 3h szybciej. nie chcial tylko butelki od taty na dobranoc ;/

Suzi :******** wszystko będzie ok :****

Buziam :***

reklama
Do góry