reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
hehe Sylwia ale faktycznie jak sie czasami czyta jak piszesz o tej zazdrosci to mozna wywnioskowac jak by cie trzymal w zlotej klatce :-) no to nie jest zle ,czyli wychoc do woli:-p

Kurde a tak zmieniajac temat moj dziec dzisiaj zaszczydzil mnie dwiema mega smierdzacymi kupami :shocked2::shocked2::shocked2: normalnie musialam okna otworzyc :dry: a ja myslalam ze puszcze pawia.. no i ja sie pytam co on je :cool2::-) i kto go tak karmi:-p:-p:-p:-):-):-):-)

a wasnie gotuje mu zupke ....dzis i jutro wyrob wlasny :-)

No czesc dziewczyny- doczytalam was- fajne tematy poruszaliscie a mnie nie bylo :-( nie moglam dodac swoich 3 groszy:-( ale teraz napisze :tak:
AS gratuluje zabka i super ze noga nie zlamana- obya szybko wrocila do sprawnosci!!!

Ja staram sie tez nie uzywac gotowych rzeczy ale niestety czasem z nich korzystam jak chce cos na szybko zrobic- ostatnio nawet po paru probach nawet nawet udalo mi sie rosol ugotowac tylko na soli i pieprzu:tak:

Moj synciu tez malo pije chociaz staram sie jak moge zeby mu troche wody albo herbatki przemycic- i jestem tutaj za Flaurka- moj maly smyku cukru jak dotad nie poznal i jak dla mnie jeszcze dlugo nie pozna- ma chlopak czas jeszcze zeby sie przyzwyczaic do slodkiego i wiem ze nie ustrzeze go przed slodyczami ale poki to ode mnie zalezy to narazie nie dam slodkich herbat ani soczkow- niech uczy sie gasic pragnienie woda. Poki co je jabluszko i jak dla mnie jesli cos ma byc slodkie to bede go uczyla zeby to bylo zdrowo-slodkie.

Annte ja mroze pokarm ale szczerze mowiac po odmrozeniu on smierdzi dziwnie i mlody nie chetnie go je- bede dolewac do kaszek.

Flaurka u nas to samo w nocy- kiedys jak u ciebie bylo o 1wszej i 5tej a ostatnio od 23 co 2, 1,5 godziny pobudki- myslalam ze jest glodny do czasu az przeczytalam swietny artykul- jak go znajde to wkleje ci linka!!

A u mnie kiepskawo- od poniedzialku mam znowu MEGA ZASTOJ- w poniedzialek goraczka caly dzien- czekalam z wytesknieniem na powrot chlopa zeby moc sie walnac do wyra- kazda kosc mnie bolala- wczoraj mega czerwona plama na piersi- smaruje serkiem i sciagam- czekam na poprawe i to na 100% przez ta piala kropke co pisalam wam o niej i bylam z nia u lekarza- teraz chyba pekla bo jak sciagam alba maly ssie (boli jak cholera) to krew sie pokazuje i czasem ropka wylazi:baffled: jak do piatku mi nie pusci to ide do lekarza :-( chyba moge ustanowic rekord w zastojach i innych swinstwach w ciagu tych 6sciu miesiecy karmienia piersia- do tego przeziebilam sie wiec mozecie sobie wyobrazic w jakim jestem stanie!!:szok:

No iii...dzis mielismy debiut z mm!!!! Powoli bede redukowala cycowanie bo nastepnego zapalenia piersi nie zniose!! i tak bedzie jedno mm, obiadek i dalej cyc:tak:

Andav - znajdź ten artykul proszę, bo ja jestem juz zdecydowana na mm - zaraz jade z malym do lekarza nawet. Mleka mam od groma - rano wstal, zjadl swoje a ja reszte sciagnelam - wyszlo tego raptem 140ml :szok: no to chyba nie o ilosc mu chodzi, skoro tyle zostawia w cyckach...

witajcie poczytałam was troszke! cos wiecej napisze pozniej.
Mam stresa przed jutrem bo o 12.00 musze spotkac sie z szefem, juz trzese portkami. Ciekawa jestem co to bedzie bo do pracy nie chce wracac mam jeszcze 40dni urlopu a pozniej zobaczymy. Chce isc na wychowawczy ale na reke by mi było zeby dał wypowiedzenie bo zapisze sie na kuroniówke i chociaz cos kasy bedzie a na wychowawczym nie dostane ani grosza, a tam do pracy i tak nie chce wrocic

andav to sie zgadza zawsze lepiej smakuje bo jakis dodatek do rybki, badz do chleba jest a nie wiedziałam ze nie mozna łaczyc herbaty z cytryna...o pomidorze i ogorku słyszalam:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry