No czesc dziewczyny- doczytalam was- fajne tematy poruszaliscie a mnie nie bylo :-( nie moglam dodac swoich 3 groszy:-( ale teraz napisze
AS gratuluje zabka i super ze noga nie zlamana- obya szybko wrocila do sprawnosci!!!
Ja staram sie tez nie uzywac gotowych rzeczy ale niestety czasem z nich korzystam jak chce cos na szybko zrobic- ostatnio nawet po paru probach nawet nawet udalo mi sie rosol ugotowac tylko na soli i pieprzu
Moj synciu tez malo pije chociaz staram sie jak moge zeby mu troche wody albo herbatki przemycic- i jestem tutaj za
Flaurka- moj maly smyku cukru jak dotad nie poznal i jak dla mnie jeszcze dlugo nie pozna- ma chlopak czas jeszcze zeby sie przyzwyczaic do slodkiego i wiem ze nie ustrzeze go przed slodyczami ale poki to ode mnie zalezy to narazie nie dam slodkich herbat ani soczkow- niech uczy sie gasic pragnienie woda. Poki co je jabluszko i jak dla mnie jesli cos ma byc slodkie to bede go uczyla zeby to bylo zdrowo-slodkie.
Annte ja mroze pokarm ale szczerze mowiac po odmrozeniu on smierdzi dziwnie i mlody nie chetnie go je- bede dolewac do kaszek.
Flaurka u nas to samo w nocy- kiedys jak u ciebie bylo o 1wszej i 5tej a ostatnio od 23 co 2, 1,5 godziny pobudki- myslalam ze jest glodny do czasu az przeczytalam swietny artykul- jak go znajde to wkleje ci linka!!
A u mnie kiepskawo- od poniedzialku mam znowu MEGA ZASTOJ- w poniedzialek goraczka caly dzien- czekalam z wytesknieniem na powrot chlopa zeby moc sie walnac do wyra- kazda kosc mnie bolala- wczoraj mega czerwona plama na piersi- smaruje serkiem i sciagam- czekam na poprawe i to na 100% przez ta piala kropke co pisalam wam o niej i bylam z nia u lekarza- teraz chyba pekla bo jak sciagam alba maly ssie (boli jak cholera) to krew sie pokazuje i czasem ropka wylazi
jak do piatku mi nie pusci to ide do lekarza :-( chyba moge ustanowic rekord w zastojach i innych swinstwach w ciagu tych 6sciu miesiecy karmienia piersia- do tego przeziebilam sie wiec mozecie sobie wyobrazic w jakim jestem stanie!!
No iii...dzis mielismy debiut z mm!!!! Powoli bede redukowala cycowanie bo nastepnego zapalenia piersi nie zniose!! i tak bedzie jedno mm, obiadek i dalej cyc